Injustice 2: H NetherRealm ζητάει συγγνώμη για το Pride Challenge

Hot
Injustice 2: H NetherRealm ζητάει συγγνώμη για το Pride Challenge

Injustice 2: H NetherRealm ζητάει συγγνώμη για το Pride Challenge

Σας ζητούσε να δείρετε την Poison Ivy, η οποία είναι bisexual.

Το Challenge του Injustice 2 στα κινητά με τίτλο “Love Conquers All” μάλλον δεν είχε το ιδανικό αποτέλεσμα για την Warner Bros.

Η NetherRealm, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς, ζήτησε συγγνώμη μέσω tweet για το Challenge που έθεσε κατά το Pride Month. Το Challenge αυτό είχε ως σκοπό τη συνεργασία με στόχο την νίκη απέναντι στην Poison Ivy. Διαχρονικά, η Poison Ivy είναι ένας bisexual χαρακτήρας στο DC Universe, όπου μάλιστα υπάρχει και ένα love story μεταξύ αυτής και της Harley Quinn.

Όπως είναι λογικό, το Challenge αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, σε συνδυασμό μάλιστα με το tweet που έκανε η ίδια η Warner Bros και περηφανευόταν για το ότι 175.000 gamers είχαν ήδη κερδίσει την Poison Ivy. Φυσικά το tweet αυτό έχει διαγραφεί. 

Οι developers δήλωσαν ότι “Η σύνδεση του τελευταίου μας challenge με το Pride Month ήταν αναίσθητη και ακατάλληλη”, αναγνωρίζοντας πως η βία προς τα μέλη της LGBTQIA+ κοινότητας είναι πολύ συχνό φαινόμενο και θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό κι όχι να γίνει η νέα νόρμα. Όλα αυτά τείνουν να επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες πολλών μελών της LGBTQIA+ κοινότητας-και όχι μόνο-όπου διάφορες εταιρείες εκμεταλλεύονται το Pride Month όχι για να υπάρξει ενημέρωση επί του θέματος, αλλά για να κερδοσκοπήσουν.

Διαβάστε παρακάτω για ότι νεότερο κυκλοφορεί σχετικά με το Injustice 3, και ελάτε να συζητήσουμε για το Injustice 2 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.