Το MultiVersus έχει φτάσει τους 20 εκατομμύρια παίκτες

Hot
Ερμής Δερβίσης
Το MultiVersus έχει φτάσει τους 20 εκατομμύρια παίκτες

Το MultiVersus έχει φτάσει τους 20 εκατομμύρια παίκτες

Νέο ρεκόρ με ταχύτατο ρυθμό ανάπτυξης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/8/22] Το MultiVersus έχει φτάσει τους 5 εκατομμύρια παίκτες και ακόμα βρίσκεται σε beta έκδοση, η οποία ξεκίνησε στις 19 Ιουλίου.

Στο Steam βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα ανάμεσα στα games με τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες μαζί με τα Apex Legends και CS: GO. Επίσης σύμφωνα με τις κατατάξεις των παικτών ήδη κοντεύει να φτάσει τους 5 εκατομμύρια παίκτες.

multiversus total players

Συγκεκριμένα ο παίκτης που ανέβασε την φωτογραφία βρίσκεται στην θέση 4.929.968 μετά από 29 matches στο MultiVersus. Πιθανότατα ο συνολικός αριθμός είναι ακόμα μεγαλύτερος.

[UPDATE: 9/8/22 - 10 εκατομμύρια παίκτες] Το MultiVersus έχει φτάσει τους 10 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με το tracker.gg. Για την ακρίβεια έχει 10.255.000 και συνεχίζουν να αυξάνονται.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά EVO 2022 το prize pool που είχε θέσει ήταν στα 10.000 δολάρια. Σίγουρα τα επόμενα τουρνουά θα δίνουν μεγαλύτερα έπαθλα.

[UPDATE 2: 22/8/22 - 20 εκατομμύρια παίκτες] Ένα νέο ρεκόρ έφτασε το MultiVersus, καθώς πλέον έχει 20 εκατομμύρια παίκτες. Την προηγούμενη εβδομάδα προστέθηκε νέο περιεχόμενο, ανάμεσα στο οποίο συναντάμε το Battle Pass, αλλά και δύο νέους μαχητές, του Black Adam και Stripe.

Το ρεκόρ αυτό έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα για το MultiVersus και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification