Back 4 Blood gameplay videos

Hot
Back 4 Blood gameplay videos

Back 4 Blood gameplay videos

Νέο gameplay που δείχνει τις cards. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/12/20] Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock έδωσε στην δημοσιότητα αρκετό υλικό με gameplay του επερχόμενου FPS Back 4 Blood.
 
Το Back 4 Blood θεωρείται κάτι σαν πνευματικός διάδοχος του Left 4 Dead, καθώς στο project δουλεύουν πολλοί από τους αρχικούς συντελεστές του και δανείζεται αρκετά στοιχεία από την ομώνυμη σειρά όπως τα modifier cards, ενώ ανανεώνει κάποια από τα mechanics. Η Turtle Rock σε ένα development diary, εξηγεί πως το Back 4 Blood ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα First-Person Shooters.
 
 
Η συνεργασία της ομάδας είναι ζωτικής σημασία στον να επιβιώσετε καθώς το κάθε μέλος έχει συγκεκριμένα καθήκοντα. Τα παραδοσιακά classes δεν υπάρχουν στο Back 4 Blood, όμως θα έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε συγκεκριμένους ρόλους.

[UPDATE: 6/5/21 - Card system] Στο νέο gameplay video του Back 4 Blood παρουσιάζεται η χρήση των καρτών. Τόσο ο Game Director (δηλαδή οι εχθροί), όσο και η τετράδα παικτών, θα χρησιμοποιούν κάρτες. Γιαι τους εχθρούς οι κάρτες θα περιλαμβάνουν corruption cards που θα αλλάζουν το περιβάλλον και θα περιλαμβάνουν challenges. Οι τέσσερις παίκτες θα αποκτούν όπλα και buffs και bonuses, όπως health regeneration ή μεγαλύτερο damage.

[UPDATE 2: 21/5/21 – Νέο τρέιλερ το οποίο παρουσιάζει τους χαρακτήρες και τις ικανότητές τους] Η εταιρεία ανάπτυξης του Back 4 Blood, Turtle Rock, δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ το οποίο μας παρουσιάζει του οκτώ επιζώντες.

Οι χαρακτήρες, οι οποίοι ονομάζονται The Cleaners έχουν διάφορες ηλικίες, ιστορίες, καθώς και ξεχωριστά bonuses στο gameplay όπως μεγαλύτερη ακρίβεια, περισσότερη ταχύτητα, περισσότερο χώρο στο inventory και πολλά ακόμα. Οι The Cleaners είναι η εξής: Holly, Walker, Doc, Karlee, Jim, Hoffman, Evangelo και Mom.

Το Back 4 Blood θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. 
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/12/2020 16:25
Περιμέναμε καιρό για ένα νέο left 4 dead και ας είναι με διαφορετική ονομασία αυτή τη φορά.
Notification