Τα emails περί Far Cry 6 beta είναι απάτη

Hot
Τα emails περί Far Cry 6 beta είναι απάτη

Τα emails περί Far Cry 6 beta είναι απάτη

Η Ubisoft προειδοποιεί ότι κινδυνεύετε με υποκλοπή προσωπικών δεδομένων.

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Far Cry 6 τον Ιούλιο με ένα cinematic trailer και σκόπευε να το κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, η κυκλοφορία του όμως μετατέθηκε για αργότερα, σε απροσδιόριστη ημερομηνία εντός του 2021 κι η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται πίσω από πρόσφατες προσκλήσεις για κάποιο υποτιθέμενο άμεσο beta test, προειδοποιώντας ότι πρόκειται για απάτη.

Ο YouTuber theRadBrad ανέφερε χτες στο Twitter την φαινόμενη ως πρόσκληση για beta, λέγοντας ότι φαίνεται να προέρχεται από επίσημη διεύθυνση της Ubisoft και “έχει ακόμη και embargo με ειδικό κωδικό πρόσβασης”. Εάν ωστόσο προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση, φαίνεται ότι εγκαθίσταται κάποιο κακόβουλο λογισμικό στο PC σας, το οποίο “παρακολουθεί την οθόνη σας και καταγράφει οτιδήποτε κάνετε”.

Οι πληροφορίες σχετικά με το malware και το email που το διαδίδει δεν δημοσιεύτηκαν, ωστόσο ο λογαριασμός Ubisoft Support επιβεβαίωσε ότι πρόκειται όντως για απάτη. “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το email σχετικά με beta access του FC6 είναι απόπειρα phishing. Έχει αναφερθεί. Παρακαλούμε μην απαντήσετε αν έχετε λάβει αυτό το email ή κάποιο παρόμοιο” γράφει η σχετική ανάρτηση παρακάτω.

 

 

Απάτες αυτού του είδους δεν είναι σπάνιες, ειδικά με games υψηλού προφίλ που πολλοί αδημονούν να παίξουν. Πέρυσι αναφέρθηκε αντίστοιχη περίπτωση με το Cyberpunk 2077 και η Epic Games προειδοποίησε για απόπειρες υποκλοπής δεδομένων μέσω του Fortnite για Android το 2018. Σύμφωνα με εκπροσώπους της Ubisoft, η εταιρεία “είναι ενήμερη και οι ομάδες μας ήδη το διερευνούν”.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr.

Διαβάστε περισσότερα για το Far Cry 6 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/02/2021 19:14
Έχει γίνει κάτι παρόμοιο και με το Wow.
Notification