• Ειδήσεις
  • FPS
  • Τα Daily Challenges στο Halo Infinite θα χρειάζονται 15 με 18 ώρες για να ολοκληρωθούν

Τα Daily Challenges στο Halo Infinite θα χρειάζονται 15 με 18 ώρες για να ολοκληρωθούν

Hot
Τα Daily Challenges στο Halo Infinite θα χρειάζονται 15 με 18 ώρες για να ολοκληρωθούν

Τα Daily Challenges στο Halo Infinite θα χρειάζονται 15 με 18 ώρες για να ολοκληρωθούν

Σύμφωνα με τους developers.

Σύμφωνα με την 343, ο μέσος παίκτης θα ολοκληρώνει τα Daily Challenges του Halo Infinite σε περίπου 16 με 18 ώρες.

Σε μια ανάρτηση στο Halo Waypoint, ο community manager του Halo, John Junyszek, αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το Halo Infinite, μετά από ανησυχία στις τάξεις του Halo community.

Τον περασμένο Αύγουστο ο John Junyszek είχε πει πως το Halo Infinite δεν θα έχει πόντους εμπειρίας που θα ανεβαίνουν με το κάθε match. Αντιθέτως θα υπάρχουν κάποια challenges. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως θα είναι σχεδόν αδύνατο να ολοκληρώσετε όλα τα Daily Challenges. Ωστόσο, κάποιοι fans είχαν αμφιβολίες για το παραπάνω σύστημα, κατηγορώντας τους developers για περιορισμό του progression και για το ενδεχόμενο μικροσυναλλαγών, όπως τα battle tier skips. Άλλοι πιστεύουν ότι το σύστημα αυτό θα τους αναγκάσει να παίζουν με συγκεκριμένο τρόπο.

Στην ανάρτηση του Halo Waypoint δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το πως θα λειτουργεί το παραπάνω σύστημα. Τα Daily Challenges επικεντρώνονται αποκλειστικά στο χρόνο που αφιερώνει κανείς στο παιχνίδι και ουσιαστικά λειτουργούν όπως οι πόντοι εμπειρίας στα battle passes. Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες, ξεκινώντας από την πιο εύκολη βαθμίδα, που θα έχει challenges που θα απαιτούν απλά να μπείτε σε ένα match. Μόλις ολοκληρώσετε όλες τις καθημερινές προκλήσεις της πρώτης βαθμίδας, μεταβαίνετε στη δεύτερη, όπου τα challenges θα απαιτούν περισσότερο χρόνο και θα είναι αυξημένης δυσκολίας. Στην συνέχεια θα υπάρχουν και τα challenges της τρίτης βαθμίδας που θα είναι ακόμα πιο δύσκολα αλλά και με καλύτερα rewards. Τα challenges αυτά θα ανανεώνονται κάθε μέρα.

Επομένως η 343 υπολογίζει πως ένας μέσος παίκτης θα χρειαστεί να αφιερώσει 16 με 18 ώρες για ολοκληρώσει όλα τα Daily Challenges. Όλα αυτά αφορούν το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του και οι developers μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στην πορεία. Ο Junyszek αναφέρει: “Ενώ καταλαβαίνουμε τα σχόλια της κοινότητας σχετικά με το σύστημα και τους τρόπους για να ανεβάσει κανείς level το battle pass , είμαστε αισιόδοξοι ότι το διαθέσιμο σύστημα κατά την κυκλοφορία θα προσφέρει στους παίκτες επαρκή μέσα για να έχουν συνεχώς κάτι να επιτύχουν. Αναμένουμε ότι αυτά τα συστήματα θα εξελιχθούν, σε άμεση συνεργασία πάντα με τα σχόλια των παικτών".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τα Daily Challenges θα υπάρχουν και Weekly Challenges που θα είναι, όπως είναι λογικό, πιο δύσκολα αλλά θα προσφέρουν και καλύτερα rewards. Σύμφωνα με τους developers, κάθε βδομάδα θα δίνονται στους παίκτες 20 νέα challenges από μια λίστα εκατοντάδων challenges.

Μια από τις ανησυχίες που είχαν οι παίκτες σχετικά με την πρόοδο ήταν ότι τα challenges θα ενθάρρυναν τους παίκτες να παίξουν με συγκεκριμένους τρόπους. H 343 είπε ότι οι εβδομαδιαίες προκλήσεις που παίρνει ο κάθε παίκτης είναι μοναδικές, οπότε ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια ταύτιση, γενικά οι παίκτες δεν θα κυνηγούν όλοι τις ίδιες συγκεκριμένες προκλήσεις ταυτόχρονα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα τύχει στο ίδιο match πολλοί παίκτες να προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ίδιο challenge. Ωστόσο, αν και τα challenges θα είναι διαφορετικά για κάθε παίκτη, θα προσφέρουν τα ίδια rewards. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή, όλοι οι παίκτες έχουν τρία ενεργά challenges ανά πάσα στιγμή, αλλά οι παίκτες που θα αγοράζουν το battle pass θα παίρνουν ένα τέταρτο, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί οι παίκτες θα είναι σε θέση να ανεβάσουν level το battle pass πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τους πρώτους.

Επομένως, η 343 δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που έχει σχεδιάσει για το progression, αν και είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Ο Junyszek αναφέρει συγκεκριμένα ότι: "Ακούσαμε τα σχόλια της κοινότητας σχετικά με το να υπάρχουν περισσότερες επιλογές εξέλιξης, όπως οι πόντοι εμπειρίας ανά match, για να τροποποιήσουμε το battle pass αλλά θα προσφέρουμε ένα εντελώς ξεχωριστό, σταδιακό σύστημα παρόμοιο με το να συλλέγεις SR152 στο Halo 5: Guardians. Το progression είναι κάτι που η ομάδα διερευνά ενεργά και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την εμπειρία και στις επόμενες σεζόν, μετά την κυκλοφορία".

Διαβάστε περισσότερα για το Halo Infinite. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.