Φήμες για το Call of Duty: Warzone 2

Hot
Ερμής Δερβίσης
Φήμες για το Call of Duty: Warzone 2

Φήμες για το Call of Duty: Warzone 2

Θα κυκλοφορήσει σχεδόν μαζί με το Call of Duty: Modern Warfare 2. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/2/22] Σύμφωνα με τον leaker Tom Henderson, το Call of Duty: Warzone 2 θα ανακοινωθεί σήμερα 11 Φεβρουαρίου, όμως θα κυκλοφορήσει μαζί με το Call of Duty: Modern Warfare 2.

Η δηλώσεις του Henderson συμπίπτουν με αντίστοιχες του Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο η Activision Blizzard δουλεύει αυτή τη στιγμή πάνω σε τρία Call of Duty: Η Infinity Ward αναπτύσσει τη συνέχεια του Modern Warfare, Η Treyarch κάτι εντελώς καινούργιο, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η συνέχεια του Warzone.

Σύμφωνα με τον Henderson, η Infinity Ward θα χρησιμοποιήσει όσα έμαθε από το αρχικό Call of Duty: Warzone στην ανάπτυξη της συνέχειας του. Ο Henderson δήλωσε ότι οι developers εντόπισαν προβλήματα όταν η Infinity Ward προσπάθησε να ενώσει το Warzone με το Call of Duty: Black Ops – Cold War. Μετά τις δηλώσεις του Henderson, η Infinity Ward ανέβασε ένα tweet όπου υπονοεί ότι η έκπληξη χάλασε.

[UPDATE: 18/8/22 - Φήμη για ημερομηνία κυκλοφορίας] Μία νέα φήμη έρχεται στο προσκήνιο για το Call of Duty: Warzone 2. Ο Twitter CharlieIntel αναφέρει ότι έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το Call of Duty: Warzone 2 θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, δηλαδή σε ημερομηνία κοντά στο Call of Duty: Modern Warfare 2 (το οποίο θα έρθει στις 28/10).

Η φήμη αυτή βασίζεται σε εσωτερικό έγγραφο της Activision.

Διαβάστε επίσης για την Call of Duty: Vanguard και Warzone Season 2 και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone 2 στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone γράφοντας εδώ το ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification