Το Valorant ίσως κυκλοφορήσει και σε κονσόλες

Ερμής Δερβίσης
Το Valorant ίσως κυκλοφορήσει και σε κονσόλες

Το Valorant ίσως κυκλοφορήσει και σε κονσόλες

Σύμφωνα με πρόσφατες αγγελίες εργασίας της Riot Games.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αγγελίες εργασίας της Riot Games, το Valorant ίσως κυκλοφορήσει και στις κονσόλες.

Το Valorant είναι προς το παρόν διαθέσιμο αποκλειστικά στα PC, από την αρχική του κυκλοφορία το 2020. Πρόσφατα η Riot Games ανακοίνωσε ότι όλα της games θα μπουν στο Xbox Game Pass, ενώ ο λογαριασμός του Twitter VALORANT Leaks ανέβασε μία φωτογραφία, όπου δείχνει τις ονομασίες PlayStation και Xbox στα αρχεία του Valorant.

Επιπλέον η Riot Games ανέβασε δύο νέες αγγελίες εργασίας στο Hitmarker, η μία για senior game designer και η άλλη για game design manager. Και οι δύο αγγελίες αφορούν το Valorant και συγκεκριμένα για τις κονσόλες. Η πρώτη ζητάει έναν άνθρωπο, ο οποίος θα δουλέψει με τους υπεύθυνους των ομάδων για να αναπτύξει το σύστημα μάχης του Valorant στις κονσόλες, ενώ η δεύτερη ζητάει κάποιον που θα σχεδιάσει λειτουργίες, modes και συστήματα για να φέρει games για κονσόλες στην αγορά.

Η Riot Games προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωσε για το Valorant και την κυκλοφορία του στις κονσόλες.

Διαβάστε το review του Valorant και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification