Φήμη: Counter-Strike: Global Offensive 2 ημερομηνία κυκλοφορίας

Φήμη: Counter-Strike: Global Offensive 2 ημερομηνία κυκλοφορίας

Φήμη: Counter-Strike: Global Offensive 2 ημερομηνία κυκλοφορίας

Οι fans προσπαθούν να την υπολογίσουν με… τριγωνομετρία.

Οι fans του Counter-Strike: Global Offensive 2 προσπαθούν να υπολογίσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας με τριγωνομετρία.

Μετά την αλλαγή του λογότυπου του Counter-Strike: Global Offensive, το οποίο αφαιρεί τα αρχικά G και Ο, οι fans προσπαθούν να υπολογίσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας με βάση τον τρόπο που γέρνουν τα νέα γράμματα.

Συγκεκριμένη ο χρήστης του Twitter Gabe Follower διαπίστωσε ότι το λογότυπο γέρνει ακριβώς 23 μοίρες, πράγμα που κάνει αρκετό κόσμο να πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Η ίδια η Valve κάνει διάφορα teases ανεβάζοντας gifs από την Αμερικάνικη έκδοση της σειράς The Office, η οποία είχε κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Παρόλα αυτά η έκδοση του CS: GO που ονομαζόταν cs_office είχε κυκλοφορήσει 23 Μαρτίου.

Έτσι αρκετό κόσμος πιστεύει ότι στις 23 Μαρτίου 23 θα γίνει κάποια αποκάλυψη, κυκλοφορία της beta ή γενικώς η αποκάλυψη κάποιας νέας πληροφορίας. Η ίδια η Valve δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση.

Διαβάστε περισσότερα για το φημολογούμενο Counter-Strike: Global Offensive 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification