Σειρά League of Legends Arcane στο Netflix

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Σειρά League of Legends Arcane στο Netflix

Σειρά League of Legends Arcane στο Netflix

Η Riot Games παρουσίασε το μουσικό βίντεο.. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/10/19] Η Riot Games ανακοίνωσε μία σειρά, το Arcane. Ύστερα από τόσες ανακοινώσεις για τα νέα games της, περιμέναμε ότι κάπου εκεί θα ήταν το τέλος της παρουσίασης αλλά η Riot μας εξέπληξε δείχνοντάς μας το τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά της. Δείτε το παρακάτω:

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του League of Legends, συγκεκριμένα στο Piltover, ενώ θα ασχοληθεί με το lore κάποιων χαρακτήρων όπως για παράδειγμα της Jinx. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Arcane παρόλα αυτά μπορείτε να διαβάσετε για όλα τα νέα games τα οποία ανακοίνωσε η Riot.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends Card game που ανακοινώθηκε σήμερα.

[UPDATE: 3/5/21 - Νέο teaser trailer] Η Riot Games παρουσίασε ένα νέο teaser trailer για το Arcade, την animated σειρά για το LoL που έρχεται στο Netflix.

Η σειρά αναμενόταν μέσα στο 2020 αλλά καθυστέρησε, λόγω του κορωνοϊού.

Η Riot Games ετοιμάζει επίσης το League of Legends για κονσόλες και κινητά.

[UPDATE: 11/6/21 - Νέο τρέιλερ με την Jinx] Η Riot Games παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς League of Legends Arcane, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Jinx.

Παρουσιάστηκαν επίσης και ορισμένα screenshots.

league of legends jinx 1

league of legends jinx 2

Η σειρά League of Legends Arcane θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 στο Netflix.

league of legends jinx 3

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE 2: 26/9/21 - Ημερομηνία προβολής] Η Riot Games ανακοίνωσε ότι η σειρά League of Legends Arcane θα προβληθεί στο Netflix στις 6 Νοεμβρίου. Δείτε επίσης το νέο τρέιλερ που προβλήθηκε.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα στη Runeterra, όπου υπάρχουν οι πόλεις Piltover και η υπόγεια πόλη Zaun. Η ιστορία θα ακολουθεί τα χνάρια δύο Champions, των Jinx και Vi και θα προβάλει την ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στους μαχητές, αλλά και την τεχνολογία Hextech. Στο βίντεο θα δείτε τους παρακάτω χαρακτήρες.

Caitlyn (Katie Leung), Jayce (Kevin Alejandro), Viktor (Harry Lloyd), Vi (Hailee Steinfeld, γνωστή από τα Bumblebee, True Grit) και Jinx (Ella Purnell, γνωστή από τα Army of the Dead, Star Trek: Prodigy).

Η σειρά θα έχει τρία Acts και το κάθε act από τρία επεισόδια. Το δεύτερο Act θα προβληθεί στις 14 Νοεμβρίου και το τρίτο Act στις 21 Νοεμβρίου. Η Riot Games συνεργάζεται για τις ανάγκες της σειράς με την Fortiche Productions.

[UPDATE 3: 31/10/21 - Το μουσικό βίντεο] Η Riot Games παρουσίασε το μουσικό βίντεο της σειράς League of Legends Arcane. Το βίντεο έχει τους Imagine Dragons και JID να ερμηνεύουν το τραγούδι "Enemy".

Συζητήστε για την σειρά League of Legends Arcane στο παρακάτω forum topic

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 26/09/2021 15:18
Λογικά θα το κάνουν σε διαφορετικά arcs, ώστε να ακολουθήσουν την πορεία του κάθε champion ή των πιο δημοφιλών. Θα είναι από λίγα επεισόδια για κάθε έναν από αυτούς, μέχρι να σταματήσει. Αν κι έτσι που έχουν τα πράγματα, μπορεί η ομάδα για το lore να αναπτυχθεί και να συνεχίσει για αρκετό καιρό η σειρά.
Notification