Ταινία Toejam & Earl

Ερμής Δερβίσης
Ταινία Toejam & Earl

Ταινία Toejam & Earl

Από παραγωγούς του Sonic the Hedgehog και John Wick.

Σύμφωνα το The Hollywood Reporter, η Amazon Studios ετοιμάζει ταινία ToeJam & Earl.

Οι παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Media and Story Kitchen, που ανήκει στον Stephen Curry του NBA, η εταιρεία παραγωγής του δημιουργού του John Wick, Derek Kolstad και ο παραγωγός της ταινίας Sonic the Hedgehog, Dmitri M. Johnson.

Το αρχικό ToeJam & Earl κυκλοφόρησε στο Sega Genesis το 1991. Η συνέχεια, το ToeJam & Earl in Panic in Funkotron κυκλοφόρησε το 1993, ενώ το τρίτο μέρος ToeJam & Earl ΙΙΙ: Mission to Earth το 2002. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς είναι το ToeJam & Earl: Back in the Groove, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019, χωρίς την βοήθεια της Sega, αλλά μέσω χρηματοδότησης στο Kickstarter.

Σεναριογράφοι της ταινίας θα είναι οι Amos Vernon και Nunzio Randazzo, οι οποίοι πρόσφατα έγραψαν το Hotel Transylvania 4. Θυμίζουμε ότι το Amazon ετοιμάζει επίσης σειρά Fallout καθώς και ταινία βασισμένη στο It Takes Two, στην οποία πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει ο Dwayne Johnson.

Διαβάστε περισσότερα για το ToeJam & Earl: Back in the Groove και συζητήστε για την ταινία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification