Σειρά The Last of Us: Season 2

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
3
Σειρά The Last of Us: Season 2

Σειρά The Last of Us: Season 2

4 νέοι ηθοποιοί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/1/23] Η ηθοποιός Bella Ramsey, η οποία υποδύεται την Ellie στη σειρά The Last of Us, δήλωσε ότι "το πιθανότερο είναι πως θα έχουμε Season 2 υπό ορισμένες συνθήκες".

Η σειρά τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση. Η Ramsey είπε πάντως ότι "τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, οπότε απλά θα περιμένουμε να δούμε". Η δεύτερη σεζόν λογικά θα λειτουργήσει ως sequel, πιθανόν κάτι σαν το The Last of Us: Part 2. Για την δεύτερη σεζόν, υπάρχει μία ηθοποιός που σύμφωνα με φήμες θα υποδυθεί την Abby.

Με βάση την τηλεθέαση της σειράς, σε τέτοιες περιπτώσεις, μία δεύτερη σεζόν είναι το μόνο σίγουρο. Σε αντίθεση πάντως με το Game of Thrones, ο Neil Druckmann, director του The Last of Us και ο συνδημιουργός της σειράς Craig Mazin, δεν θέλουν η σειρά The Last of Us στο HBO να συνεχίσει κι άλλο, δημιουργώντας επιπλέον υλικό που δεν έχει σχέση με τα games. Θέλουν δηλαδή να παρουσιαστεί το υλικό που υπάρχει στα games, τα οποία η σειρά φαίνεται μέχρι στιγμής ότι σέβεται.

Εφόσον το The Last of Us: Part 3 βρίσκεται σε ανάπτυξη, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε παραπάνω από τρεις σεζόν για την σειρά The Last of Us. Το μέλλον θα δείξει πάντως.

[UPDATE: 28/1/23 - Season 2] Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Last of Us επιβεβαιώθηκε και επίσημα από το HBO. Η πρώτη σεζόν έχει 22 εκατομμύρια προβολές στην Αμερική και περισσότερες παγκοσμίως.

Ο Neil Druckmann, director της σειράς των games, αλλά και παραγωγός της σειράς, δήλωσε: "Η συνεργασία με τον σκηνοθέτη Craig Mazin, οι φανταστικοί ηθοποιοί και το συνεργείο μας και το HBO ξεπέρασαν τις ήδη υψηλές προσδοκίες μας. Τώρα είμαστε στην απόλυτα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουνε ότι θα συνεχίσουμε και με την Season 2."

[UPDATE 2: 1/3/23 - Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2023] Ο Pedro Pascal, ο οποίος παίζει τον Joel στη σειρά The Last of Us, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του, ότι τα γυρίσματα της Season 2 θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το έτος 2023; Α, σε ποια εποχή είμαστε τώρα; Μπαίνουμε στην άνοιξη; Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα. Ναι».

[UPDATE 3: 19/3/23 - Έρχεται στα τέλη 2024 με αρχές 2025] Η Bella Ramsey δήλωσε ότι η season 2 της σειράς The Last of Us θα προβληθεί στα τέλη 2024 με αρχές 2025

[UPDATE 4: 12/5/23 - Η παραγωγή δεν προχωράει λόγω απεργίας] Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν του The Last of Us δεν προχωράει καθώς το εργατικό σωματείο σεναριογράφων Αμερικής έχει κηρύξει απεργία, η οποία επηρεάζει και την σειρά.

Η δεύτερη σεζόν θα γυριστεί και αυτή στον Καναδά. Ο παραγωγός Craig Mazin έχει κάνει στο παρελθόν γνωστά τα συναισθήματά του για την απεργία της WGA και είναι υποστηρικτής του κινήματος. O Mazin δήλωσε τους LA Times ότι θυμάται τι είχε γίνει στις απεργίες σεναριογράφων το 2007 αλλά ότι εκείνο ήταν διαφορετική υπόθεση και ότι πλέον "ακόμα και οι εταιρείες καταλαβαίνουν σε ένα θεμελιώδες επίπεδο ότι τα έχουν σκατώσει όλα. Μόλις ανατινάξατε τα θεμέλια του σπιτιού σας και τώρα το όλο κτίριο καταρρέει γύρω σας. Ξέρουν ότι πρέπει να το φτιάξουν κι αυτοί... Νομίζω ότι αυτή είναι μια από εκείνες τις φορές που ακόμη και οι εταιρείες ξέρουν".

[UPDATE 5: 1/9/23 - Neil Druckmann: "Έτοιμη να ξεκινήσει η Season 2...όταν λήξουν οι απεργίες!"] Ο Neil Druckmann δήλωσε για την Season 2 του The Last of Us: "Την έχουμε σχεδιάσει και τα γυρίσματα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν όταν λήξουν οι απεργίες". Όσο για το video game The Last of Us: Part 3, είπε: "Δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί ο υπεύθυνος επικοινωνιών θα με πετσοκόψει".

[UPDATE 6: 3/11/23 - Η παραγωγή θα συνεχίσει στις αρχές του 2024] Ο Casey Bloys, content chief των HBO και Max, δήλωσε στο Variety ότι η παραγωγή της Season 2 θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024. Αυτό βέβαια θα είναι επιβεβαιωμένο 100% και θα εξαρτηθεί από την απεργία των ηθοποιών. Ίσως ο Bloys να γνωρίζει την έκβαση της απεργίας. Για να δούμε.

[UPDATE 7: 7/12/23 – Προβολή το 2025] Το HBO επιβεβαίωσε ότι η Season 2 της σειράς The Last of Us θα προβληθεί και επίσημα το 2025.

Ο συνδημιουργός της σειράς Craig Mazin είχε επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 12 Φεβρουαρίου. Αρχικά ήταν προγραμματισμένα για τον Ιανουάριο, αλλά λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος τους Pedro Pascal, αναβλήθηκαν για ένα μήνα. 

[UPDATE 8: 9/1/24 - O Pedro Pascal τραυματίστηκε] Ο Pedro Pascal χτύπησε το χέρι του, πως παρατηρήσατε από βίντεο στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες. 

Ο τραυματισμός δεν έγινε σε γύρισμα. Απλά έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του. Θα χειρουργηθεί αυτό το μήνα και είπε ότι θα είναι έτοιμος για τα γυρίσματα της Season 2 του The Last of Us. Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν ξεκινάει στα μέσα Φεβρουαρίου.

[UPDATE 9: 1/3/24 - νέοι ηθοποιοί] Τέσσερις νέοι ηθοποιοί ανακοινώθηκαν για την Season 2 του The Last of Us. 

Ο Danny Ramirez, γνωστός για τα Top Gun: Maverick και The Falcon and the Winter Soldier, θα υποδυθεί τον στρατιώτη Manny. Η Ariela Barer (Marvel's Runaways) θα υποδυθεί τη γιατρό Mel, η Tati Gabrielle (Uncharted, Chilling Adventures of Sabrina) υποδύεται τη γιατρό Nora. Τέλος, ο Spencer Lord (Riverdale) έχει επιλεγεί ως ο Owen. Το Variety επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες.

Αυτά τα τέσσερα νέα μέλη του cast εντάσσονται στις προηγουμένως προσθήκες για τη σεζόν 2, συμπεριλαμβανομένων των Kaitlyn Dever ως Abby, Young Mazino ως Jesse, Isabela Merced ως Dina και Catherine O'Hara σε έναν απροσδιόριστο ρόλο.  Ο Pedro Pascal και η Bella Ramsey θα πρωταγωνιστήσουν ξανά ως Joel και Ellie.

Το The Last of Us Season 2 αναμένεται να προβληθεί το 2025 στο HBO. Πρόσφατα, η Merced συζήτησε για την «απαλή» χημεία που έχει με τον Ramsey τώρα που τα γυρίσματα της 2ης σεζόν βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε το review της σειράς The Last of Us και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.