Ταινία Five Nights at Freddy's 2

Ταινία Five Nights at Freddy's 2

Ταινία Five Nights at Freddy's 2

Ανακοινώθηκε επίσημα.

Η Universal Pictures και η εταιρεία παραγωγής Blumhouse Productions ανακοίνωσαν επίσημα την δεύτερη ταινία Five Nights at Freddy's στο πρόσφατο CinemaCon.

Παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το cast αρκετοί από τους ηθοποιούς έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στο sequel. Ο Matthew Lillard που υποδύθηκε τον Steve Raglan δήλωσε: "Είναι ωραίο που ξέρω ότι αν φτιάξουν sequel η ατάκα μου είναι: "Πάντα θα επιστρέφω". Αυτό είναι κομμάτι της σειράς οπότε πάντα θα επιστρέφω". Ο Josh Hutcherson είχε δηλώσει: "Πεθαίνω να επιστρέψω στα γυρίσματα. Η Emma Tammi, η σκηνοθέτης μας ήταν φανταστική και ο κόσμος ήταν πολύ διασκεδαστικός. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα κάνουν στο μέλλον."

Σύμφωνα με την Blumhouse το Five Nights at Freddy's 2 θα κυκλοφορήσει το 2025, χωρίς ακόμα να έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ταινία Five Nights at Freddy's και συζητήστε για το επερχόμενο sequel στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification