Ο ράπερ Will.i.am λανσάρει Smart Mask

Hot
Ο ράπερ Will.i.am λανσάρει Smart Mask

Ο ράπερ Will.i.am λανσάρει Smart Mask

Η οποία περιλαμβάνει και ακουστικά.

O ράπερ και επιχειρηματίας Will.i.am συνεργάζεται με την Honeywell, την πολυεθνική με βάση την California που κατασκευάζει τις μάσκες Ν95 προκειμένου να λανσάρουν την Xupermask.

Το δελτίο τύπου περιγράφει την μάσκα ως “μία ανατρεπτική high-concept τεχνολογία προσώπου, σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να πληροίτε τις υγειονομικές προδιαγραφές χωρίς να θυσιάζετε το στυλ σας.” Με απλά λόγια, η Xupermask (προφέρεται supermask) διαθέτει φίλτρα HEPA, δύο ανεμιστήρες εξαερισμού τριών ταχυτήτων, σύνδεση Bluetooth, φωτισμό LED για τη νύχτα, μεγάλα ακουστικά που απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους, σύστημα εφαρμογής earbuds (μικρών ακουστικών) και όλα αυτά με μπαταρία διάρκειας επτά ωρών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σχετική διαφήμιση της μάσκας, όπου παρουσιάζονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της.

 

 

Η μάσκα θα πωλείται για 299 δολάρια σε δύο μεγέθη, small/medium και medium/large, ενώ θα ξεκινήσει να αποστέλλεται σε όσους την αγοράσουν στην Αμερική από τις 8 Απριλίου. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν κάνοντας κλικ εδώ και ισχύουν για Αμερική, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη. Ο Will.i.am έχει συνεργαστεί για την προώθηση της μάσκας και ανέφερε στην The New York Times ότι: “Ζούμε σε εποχές επιστημονικής φαντασίας… (η πανδημία) είναι βγαλμένη από ταινία. Αλλά φοράμε μάσκες από την χτεσινή ταινία. Οπότε ήθελα να φτιάξω μια μάσκα που να ταιριάζει με την εποχή στην οποία ζούμε.”

Σε συνέντευξή του στο USA Today, o Will.i.am είπε το εξής: “Αυτό που είδα εκεί έξω στον κόσμο ήταν ότι οι άνθρωποι είχαν μάσκες χαλαρής εφαρμογής και φορούσαν ακουστικά… Όταν χτυπούσε το τηλέφωνό τους, έβγαζαν την μάσκα και τα ακουστικά έπεφταν στο πάτωμα, μετά έπεφτε κι η μάσκα στο πάτωμα και μετά όλα αυτά δεν είχαν νόημα γιατί τα πάντα είχαν λερωθεί.” Η Xupermask θεωρητικά υπόσχεται ότι θα εμποδίζει το θάμπωμα των γυαλιών κι ότι δεν θα κάνει την φωνή σας να ακούγεται μπουκωμένη στο τηλέφωνο.

Το λανσάρισμα μιας premium smart mask την στιγμή που προχωράει ο εμβολιασμός θεωρείται επιχειρηματικό ρίσκο. Ωστόσο ο Will.i.am ανέφερε σε διάφορες συνεντεύξεις ότι στοιχιματίζει πως οι μάσκες δεν θα εξαφανιστούν σύντομα, λέγοντας στην The New York Times ότι: “Ο SARS χτύπησε την Ιαπωνία και την Νοτιοανατολική Ασία και τον ξεπέρασαν αλλά φοράνε ακόμα μάσκες.”

Διαβάστε επίσης για την αντίστοιχη μάσκα που φτιάχνει η Razer και συζητήστε για την πανδημία του κορωνοϊού στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification