World of Warcraft: Warlords of Draenor - Η συλλεκτική έκδοση

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
3
World of Warcraft: Warlords of Draenor - Η συλλεκτική έκδοση

World of Warcraft: Warlords of Draenor - Η συλλεκτική έκδοση

Πλήθος από πραγματικά αντικείμενα και ψηφιακά καλούδια. Δείτε τα περιεχόμενά της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, το επόμενο expansion του World of Warcraft θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Η Blizzard έκανε γνωστό ότι την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και μια Collector's Edition του Warlords of Draenor, η οποία θα περιέχει το παιχνίδι, ένα DVD και ένα Blu-ray με behind-the-scenes υλικό που παρουσιάζει την ανάπτυξη του expansion, καθώς και πάνω από μια ώρα με συνεντεύξεις και σχολιασμό από τους developers. Στο πακέτο θα περιέχεται επίσης το soundtrack του παιχνιδιού, ένα artbook 160 σελίδων και ένα Blackhand mouse pad που θα παρουσιάζει τον warlord Blackhand στην επιφάνειά του.

Πέρα από τα παραπάνω αντικείμενα, η συλλεκτική έκδοση θα περιλαμβάνει και διάφορα ψηφιακά αντικείμενα, όπως το Dread Raven mount και το αντίστοιχο Pet, πορτραίτα για το StarCraft II, ένα Warsong Pennant για το Diablo III, καθώς και ένα card back για το Hearthstone. Τέλος, θα σας δοθεί ένα character boost στο level 90 για το MMORPG της Blizzard.

warlordsofdraenorcollectors 1

Η τιμή της Collector's Edition του Warlords of Draenor αναμένεται να φτάνει τα 90 δολάρια. Διαθέσιμη είναι επίσης και η Digital Deluxe Edition που κοστίζει 60 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα ψηφιακά αντικείμενα της Collector's Edition, εκτός του card back για το Hearthstone.

Διαβάστε το preview του World of Warcraft: Warlords of Draenor από την Χριστιάνα Θάνου.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Mr.Dododi (Level 25) 18/08/2014 22:48
Μου θυμίζει τις παλαιότερες συλλεκτικές εκδόσεις των WOW, δεν είναι κάτι to διαφορετικό, αλλά και πάλι είναι must have. ;-)
#2 +2 giman97 (Level 8) 18/08/2014 23:14
Να ένας λόγος να αγοράζεις την retail έκδοση αντί τη digital edition.
Notification