The Day Before

Hot
The Day Before

The Day Before

Ένα επερχόμενο open world Survival MMO.

Η Ρωσική εταιρεία ανάπτυξης Fntastic ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του νέου τους open world Survival MMO, The Day Before, το οποίο θα κυκλοφορήσει για τα PC στο Steam το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Το gameplay του που βλέπουμε στο τρέιλερ θυμίζει ΑΑΑ games όπως το The Division και The Last of Us. Το Survival MMO διαδραματίζεται στην μετα-πανδεμική Αμερική η οποία έχει γεμίσει με μολυσμένους ανθρώπους που διψούν για σάρκα και επιζώντες που σκοτώνουν ό ένας τον άλλον για φαγητό, όπλα, και αυτοκίνητα.

Δείτε το τρέιλερ:

Στο The Day Before θα κατροπώσετε τους μολυσμένους αλλά και άλλους παίκτες με ρεαλιστικά όπλα και θα γίνετε ο θρύλος του νέου κόσμου, ενώ ταυτόχρονα θα εξερευνήσετε πανέμορφα και επικίνδυνα μέρη με πολύ λεπτομερή οχήματα. Τα στοιχεία του όσον αφορά τα όπλα θυμίζουν το The Division, ενώ το survival κομμάτι του θυμίζει το DayZ με ενδείξεις θερμοκρασίας, δίψα, κ.α.

Διαβάστε περισσότερα για το Resident Evil Village και συζητήστε για το The Day Before στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/01/2021 19:45
Έχει πάρει πολύ καλά στοιχεία απο τιτλάρες.
Notification