Το νέο iPhone SE

Hot
Το νέο iPhone SE

Το νέο iPhone SE

Απόδοση εφάμιλλη του iPhone 11 και κάπως πιο λογικό κόστος.

To πολυαναμενόμενο iPhone SE ανακοινώθηκε και θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελεία στις 17 Απριλίου, με τις 24 του ίδιου μήνα να είναι η πιθανότερη ημερομηνία παράδοσης.

Ακριβώς όπως ο προκάτοχός του, το iPhone 11, υπόσχεται έναν δυνατό συνδυασμό ποιότητας-τιμής που θα προσελκύσει τον μέσο καταναλωτή. Διαθέτει το ίδιο chip (A13 Bionic chip) με αυτό του iPhone 11, αν και σε μέγεθος και σχήμα θα είναι πιο κοντά στο σχεδιασμό του iPhone 8. Περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση, True-Tone display και Touch ID, μιας και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα FaceID. Περιέχει μία κάμερα αντίστοιχων δυνατοτήτων με αυτή του iPhone 11, της τάξεως των 12 megapixels με φακό 28 χιλιοστών που θα υποστηρίζει Smart HDR, Portrait Mode και optical image stabilization, αν και δυνατότητες όπως το wide-angle και telephoto lens δεν θα είναι υποστηρίζονται.

Το iPhone SE θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, άσπρο και κόκκινο χρώμα. Διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις. Οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone SE ξεκινούν στην Αμερική μέσα από το επίσημο site της Apple. Θα κοστίζει 499 ευρώ για την έκδοση των 64GB, 549 ευρώ για την έκδοση των 128GB και 669 ευρώ για την έκδοση των 256GB. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Απριλίου, ενώ αναμένεται και η ενημέρωση για όσα θα ισχύσουν στην ελληνική αγορά.

Δείτε το iPhone διακοσμημένο με διαμάντια και χρυσό. Συζητήστε για το iPhone SE στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.