Το Marathon της Bungie (Destiny) γίνεται free-to-play στο Steam

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

100€ στοίχημα ότι όταν τα PS4 προσπαθήσουν να τρέξουν το Call of Duty: Black Ops 6 θα ακούγονται σαν τουρμπίνα αεροπλάνου.
 
0.0 ()
1
Το Marathon της Bungie (Destiny) γίνεται free-to-play στο Steam

Το Marathon της Bungie (Destiny) γίνεται free-to-play στο Steam

Αργότερα, αναμένεται να έρθουν και τα Marathon 2: Durandal και Marathon Infinity.

Το Marathon είναι ένα sci-fi FPS του 1994 από την Bungie (εταιρεία ανάπτυξης του Halo και του Destiny) που τώρα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Steam.

To Marathon για το Steam αναπτύχθηκε από μια ομάδα που έφτιαξε το Aleph One, μία fan-created engine βασισμένο σε Marathon 2 source code και υπόσχεται αυθεντικό gameplay που χρησιμοποιεί τα data files του Marathon. Επίσης, το Marathon για το Steam περιλαμβάνει widescreen HUD support, 3D filtering/perspective, positional audio και λειτουργία για 60 fps σε περίπτωση που χρειαστεί.

Το Marathon 2: Durandal (του 1995) και το Marathon Infinity (του 1996) αναμένεται να κυκλοφορήσουν και αυτά στο Steam. Η Bungie και η ομάδα της Aleph One δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας των άλλων 2 games του Marathon. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Steam page του Marathon 2: Durandal και του Marathon Infinity.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Marathon στο Steam.

Διαβάστε για τις περσινές απολύσεις της Bungie και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification