Η ZeniMax Online Studios αναπτύσσει νέα games

NewHot
Η ZeniMax Online Studios αναπτύσσει νέα games

Η ZeniMax Online Studios αναπτύσσει νέα games

Έρχεται νέα σειρά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/12/20] Η ZeniMax Online Studios εργάζεται πάνω σε ένα νέο project και προσέλαβε νέο προσωπικό για ένα νέο AAA game για το οποίο δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες.

H ZeniMax Online Studios είναι γνωστή από το The Elder Scrolls Online, ένα MMO που κυκλοφόρησε το 2014 κι εκτυλίσσεται στον κόσμο του Elder Scrolls. Η ανακοίνωση προέρχεται από τον Quentin Cobb, έναν Senior Game Designer που στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ίδια θέση για την Sony, την Daybreak Games και την Naughty Dog.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινα μέλος της @ZeniMax_Online ως Sr. Designer,” έγραψε στο Twitter, αναφέροντας ότι θα εργαστεί πάνω σε “μια νέα ΑΑΑ πνευματική ιδιοκτησία που δεν έχει ανακοινωθεί”. Ο Cobb γίνεται μέλος της εταιρείας μαζί με τον Ben Jones που θα έχει την θέση του Creative Director, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει Creative Director στην Daybreak Games και Lead Designer στην EA DICE.

O Cobb εξήγησε ότι ο ίδιος κι ορισμένοι άλλοι “αποτελούν την βάση ενός νέου δορυφορικού studio” που θα έχει την έδρα του στο San Diego. Στην εταιρεία εκκρεμούν αγγελίες για την πρόσληψη προσωπικού για διάφορες θέσεις και σε διάφορες τοποθεσίες. Εκτός από τον Cobb και τον Jones, μέλη της εταιρείας στο San Diego θα είναι οι:

  • Alex Sulman, Lead Game Designer
  • John Bautista, Principal Combat Designer
  • Chris a Kovach, Animator
  • TJ Madigan, Principal Engineer

Όσον αφορά το υπό ανάπτυξη παιχνίδι, δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πληροφορία. Οι αγγελίες για θέσεις που το αφορούν ζητούν προϋπηρεσία open-world και βέβαια εμπειρία Online με GaaS.

[UPDATE: 23/11/22 - Αναπτύσσει μια νέα σειρά εδώ και 4,5 χρόνια] Η Zenimax Online Studios, εταιρεία ανάπτυξης του Elder Scrolls Online, ετοιμάζει μια νέα σειρά, εδώ και 4,5 χρόνια.

Την πληροφορία αυτή έδωσε ο Ben Jones, Creative Director της εταιρείας, σε συνέντευξή του (και μάλιστα σε κανάλι που αυτή τη στιγμή έχει 21 subscribers). 

Στη νέα αυτή gaming σειρά εργάζονται πάνω από 200 developers και μέχρι στιγμής η Zenimax έχει κάνει μία "σημαντική επένδυση" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Συγκριτικά, το στέλεχος της εταιρείας ανέφερε ότι συνολικά όλη η Zenimax απασχολεί 500 άτομα και πως το project είναι "μεγάλου βεληνεκούς". Δείτε όλη την συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα για την εξαγορά της ZeniMax από την Microsoft και συζητήστε περισσότερα για την Zenimax στο παρακάτω frum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/12/2020 07:48
Θα δούμε ένα νέο open world game .Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτό.
Notification