Ο World of Warcraft cosplayer Jaron Nandin (Jenkins) "έφυγε" από κορωνοϊό

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Ο World of Warcraft cosplayer Jaron Nandin (Jenkins) "έφυγε" από κορωνοϊό

Ο World of Warcraft cosplayer Jaron Nandin (Jenkins) "έφυγε" από κορωνοϊό

Γνωστός για το cosplay του Jenkins από το South Park.

Ο cosplayer Jaron Nandin έφυγε από την ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού Covid-19.

Έγινε γνωστός στους περισσότερους gamers στην BlizzCon 2013 για το cosplay του Jenkins από το South Park ("That Which Has No Life"). Όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 19 Δεκεμβρίου όπου και παρουσίασε επιπλοκές. Το τελευταίο update που έγραψε στα social media ήταν στις 22 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι η κατάστασή του είναι καλή και είχε κάνει χιούμορ για την περίσταση λέγοντας: "Πως σκοτώνεις κορωνοϊέ κάποιον που...δεν έχει ζωή;"

 

 

Ο Jaron Nandin έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από το community του World of Warcraft, καθώς είχε αφιερώσει πολλά χρόνια της ζωής του στο ομώνυμο MMORPG.

Ο άτυχος νεαρός έλαβε αποχαιρετισμό στο Twitter από πολλούς συνεργάτες του. Σίγουρα θα υπάρξει και μία online συγκέντρωση στο World of Warcraft από τους παίκτες.

Στο επεισόδιο του South Park από όπου προήλθε και το ομώνυμο meme, η συμμορία της σειράς δίνει μάχη ενάντια σε έναν πανίσχυρο βετεράνο του World of Warcraft με το όνομα Jenkins. Ο Jaron Nandin ξύρισε το μέσο του κεφαλιού του εκείνες τις μέρες μόνο και μόνο για να αποδώσει σωστά το cosplay, ενώ χρειάστηκε να πάρει μαζί του και ένα ολόκληρο PC case μέχρι την BlizzCon! Έδωσε το παρόν με το ίδιο cosplay και σε άλλες εκθέσεις.

Ο Jaron Nandin είχε μιλήσει επίσης για το inclusivity και το body positivity, καθότι υπέρβαρος. Αρκετοί χρήστες στο Twitter απέδωσαν φόρο τιμής ανεβάζοντας φωτογραφίες στις οποίες κρατούν USB sticks ως αναφορά στο "The Sword of a Thousand Truths", ένα αστείο της σειράς South Park, στο επεισόδιο όπου ο Jenkins έχασε από ένα μυθολογικό in-game σπαθί το οποίο βρέθηκε μέσα σε USB drive.

Δείτε το βίντεο με το cosplay του:

Πολλοί παίκτες ζητούν τις τελευταίες ώρες από την Blizzard να αποδώσει φόρο τιμής μέσα στο World of Warcraft. Αρκετές ακόμη γνωστές προσωπικότητες έχουν γίνει NPCs στο παιχνίδι. Στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσαμε να δούμε έναν NPC όπως ο Jaron Nandin (ως Jenkins), πιθανόν ίδιο στην όψη, αλλά χωρίς το PC case του.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Shadowlands και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/01/2021 16:21
Πολύ μεγάλο κρίμα. Ο ιός αυτός συνεχίζει να χτυπάει αλύπητα και να φεύγει πολύς κόσμος .Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει δώσει.
Notification