- Ειδήσεις
- Άλλες ειδήσεις
- EA: "Ο κόσμος δεν μας δίνει τα εύσημα για το πως χειριζόμαστε τις εξαγορές εταιρειών"
EA: "Ο κόσμος δεν μας δίνει τα εύσημα για το πως χειριζόμαστε τις εξαγορές εταιρειών"
Hot
EA: "Ο κόσμος δεν μας δίνει τα εύσημα για το πως χειριζόμαστε τις εξαγορές εταιρειών"
Πληροφορίες
Ο CFO, Blake Jorgensen εξέφρασε τα παράπονά του.
Ο CFO της Electronic Arts, Blake Jorgensen δήλωσε ότι ο κόσμος δεν τους δίνει τα εύσημα για το πως χειρίζονται τις εξαγορές εταιρειών.
Στην πρόσφατη συνάντηση με τους επενδυτές, ο Jorgensen εξέφρασε ενθουσιασμό για την εξαγορά της Codemasters, καθώς το F1 2021 έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες στις πωλήσεις. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Αυτό είναι ένα παράδειγμα μίας εξαιρετικής ομάδας ανάπτυξης, η οποία χρησιμοποίησε τα σωστά εργαλεία και το σωστό μάρκετινγκ για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε τις δουλειές και τις ομάδες μας. Και ξέρετε κάτι; Δεν παίρνουμε αρκετά εύσημα για αυτό".
Το Apex Legends ήταν επίσης αρκετά κερδοφόρο για την EA καθώς μέσα στην τελευταία season είχε 13 εκατομμύρια νέους παίκτες. Ο Jorgensen πρόσθεσε: "Η Respawn ηγείται της ανάπτυξης του Apex, όμως η άψογη συνεργασία μαζί μας είναι που το έφτασε στο σημείο που είναι τώρα: 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε δύο χρόνια. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για την βιομηχανία. Και πιστεύω ότι δεν παίρνουμε αρκετά εύσημα και για αυτό." Η Electronic Arts, παρόλα αυτά είναι γνωστή για το κλείσιμο αρκετών εταιρειών ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, όπως η Visceral Games, δημιουργός της σειράς Dead Space, η Westwood του Command and Conquer και η Pandemic Studios.
Διαβάστε επίσης για την εισβολή hackers στην EA και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.
