Κινέζοι gamers ανταλλάσσουν πορνό μέσω του Steam

Hot
Κινέζοι gamers ανταλλάσσουν πορνό μέσω του Steam

Κινέζοι gamers ανταλλάσσουν πορνό μέσω του Steam

Το Wallpaper Engine είναι Νο.10 σε downloads.

Οι Κινέζοι gamers ανταλλάσσουν πορνό μέσω του Wallpaper Engine, το οποίο έχει φτάσει Νο.10 σε downloads.

Το Wallpaper Engine είναι ένα application το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν βίντεο και εικόνες και να τις μοιράζονται. Σύμφωνα με το MIT Technology, στο Wallpaper Engine υπάρχουν περισσότερα από 1.6 εκατομμύρια αρχεία, πολλά από τα οποία αφορούν σειρές anime και video games. Το 7.5% των εν λόγω αρχείων έχουν χαρακτηριστεί ως mature και περιέχουν πορνογραφικό υλικό. Οι πιο δημοφιλείς χαρακτήρες για δημιουργία πορνό στην πλατφόρμα προέρχονται από τα Overwatch, Genshin Impact και Final Fantasy.

Θυμίζουμε ότι το πορνό είναι παράνομο στην Κίνα από το 1997 και το Steam είναι από τις λίγες ελεύθερες πλατφόρμες στην χώρα που μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση χωρίς VPN. Σύμφωνα με τον αναλυτή Daniel Ahmad, το site της Valve είαι από τα πολύ λίγα στην Κίνα που λειτουργούν σε γκρίζα ζώνη. Το Wallpaper Engine για αυτό το λόγο είναι αρκετά δημοφιλές στην Κίνα έχοντας 490.000 user reviews και τα 216.000 είναι στα απλά Κινέζικα, την βασική παραλλαγή της γλώσσας που χρησιμοποιείται στη χώρα.

Διαβάστε επίσης για το κράνος που καταλαβαίνει όταν ένας εγκέφαλος βλέπει πορνό και συζητήστε για τους περιορισμούς στην Κίνα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification