4 νέα Assassin's Creed games - Ubisoft Forward: 10/9/22

Hot
4 νέα Assassin's Creed games - Ubisoft Forward: 10/9/22

4 νέα Assassin's Creed games - Ubisoft Forward: 10/9/22

Το ένα στην Ιαπωνία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/9/22] Η Ubisoft έχει δηλώσει ότι αυτό το Σάββατο 10/9 στο Ubisoft Forward θα παρουσιάσει το Assassin's Creed Mirage.

Ωστόσο, στο livestream η Ubisoft θα κάνει δηλώσεις και για το μέλλον της σειράς. Φήμες λένε ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει άλλα τρία projects για την σειρά Assassin's Creed. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tom Henderson, τα παιχνίδια Assassin's Creed για τα οποία θα ακούσουμε λαμβάνουν χώρα στην Ιαπωνία, στην Ευρώπη του 16ου αιώνα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού μαγισσών και στην Κίνα.

Οι φήμες ή οι ελπίδες ότι ένα παιχνίδι Assassin's Creed θα λάβει χώρα στην Ιαπωνία κυκλοφορούν από το 2015, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των κυνηγιών μαγισσών στην Ευρώπη, κάτι που ακούγεται σαν ένα πολύ ωραίο σκηνικό.

Η φήμη αναφέρει ότι το concept art για το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία (Project Red) έχει μια γυναίκα δολοφόνο σαμουράι και ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν θηλυκό ή έναν άνδρα χαρακτήρα. Το Project Hexe (προηγουμένως γνωστό ως Project Neo) περιγράφεται ως το «πιο σκοτεινό παιχνίδι Assassin’s Creed ποτέ», σύμφωνα με τον Henderson, και είναι αυτό που διαδραματίζεται στην Ευρώπη του 16ου αιώνα, στο κυνήγι μασιώων. Το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Κίνα, Project Jade, θα κυκλοφορήσει για κινητά.

Η Ubisoft αναμένεται επίσης να ανακοινώσει την τελική κυκλοφορία DLC για το Valhalla και είναι πιθανόα επιδείξει επιτέλους το Assassin's Creed VR, που έχει προσωρινό τίτλο: Project Nexus.

Το Ubisoft Forward θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

[UPDATE: 11/9/22 - Δείτε την παρουσίαση] Η Ubisoft παρουσίασε αναλυτικά το Assassin's Creed Mirage, μέσω του πρώτου του τρέιλερ. Επιβεβαίωσε επίσης ότι αναπτύσσει 4 Assassin's Creed games και ότι το ένα θα διεξάγεται στη Φεουδαρχική Ιαπωνία. Από τα τέσσερα νέα Assassin's Creed, τα δύο Assassin's Creed θα είναι PC/console games και τα άλλα 2 mobile games.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι η συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+ θα είναι δωρεάν για σχεδόν ένα μήνα. Θα μπορείτε να παίξετε πάνω από 100 games της Ubisoft μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Πέρα από το Assassin's Creed Mirage, θα έχουμε το Project Jade για κινητά που θα διεξάγεται στην Κίνα. Δεν θα δούμε την Shao Jun, πρωταγωνίστρια του Assassin's Creed China. Ακόμη, θα υπάρξει και ένα Assassin's Creed για κινητά, σε συνεργασία με το Netflix.

Assassins creed codename red

Τα δύο μεγαλύτερα Assassin's Creed projects έχουν κωδική ονομασία Assassin's Creed: Red και Assassin's Creed: Hexe. Αμφότερα είναι μέρος του Assassin's Creed Infinity. το Project Red θα κυκλοφορήσει μετά το Assassin's Creed Mirage και το Project Hexe θα είναι τρίτο. Το Project Red θα διεξάγεται στη Φεουδαρχική Ιαπωνία και θα παίζετε ως Shinobi που μπαίνει στην Assassin Brotherhood. Το αναπτύσσει η Ubisoft Quebec, που είχε αναπτύξει και το Assassin's Creed Odyssey. Τέλος, το Project Hexe έχει ατμόσφαιρα που θυμίζει λίγο Blair Witch.

Δείτε όλο το Ubisoft Forward:

Δείτε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο Assassin's Creed Mirage και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification