Η νέα champion του League of Legends είναι η Briar, the Restrained Hunger

Hot
Ερμής Δερβίσης
Η νέα champion του League of Legends είναι η Briar, the Restrained Hunger

Η νέα champion του League of Legends είναι η Briar, the Restrained Hunger

Θα γίνει διαθέσιμη με το επόμενο patch.

Η Riot Games παρουσίασε την Briar, the Restrained Hunger, την νέα champion του League of Legends.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, η Briar δημιουργήθηκε μέσω της μαγείας του Black Rose και η δίψα της για αίμα ήταν τόσο δυνατή που δεν κατάφερε να γίνει εκτελεστής διότι απλά σκότωνε υπερβολικά πολλούς ανθρώπους, πέρα από τον στόχο της. Χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί μαγεία για να κατευνάσει την δίψα της και να καθαρίσει το μυαλό της. Πλέον έχει να μάθει να δραπετεύει από αυτούς τους μαγικούς περιορισμούς και ψάχνει να βρει ένα σκοπό στη ζωή της πέρα από μία άμυαλη δολοφονική μηχανή.

Παρακάτω δείτε αναλυτικά τα Abilities της Briar:

Q - Head Rush
Η Briar κάνει damage και stun σε ένα unit, ενώ σπάει και την armor τους. Η Briar επίσης θα σταματήσει να δίνει έμφαση στους αντίπαλους champions αν χρησιμοποιήσει αυτή την ικανότητα σε minion ή Monster όσο διαρκεί το Blood Frenzy

W - Blood Frenzy/Snack Attack
Η Briar καταστρέφει τους μαγικούς περιορισμούς της, μπαίνοντας στο Blood Frenzy, το οποίο την προκαλεί να καταδιώκει τον κοντινότερο εχθρό της, με προτεραιότητα στους champions. Κατά τη διάρκεια του Blood Frenzy έχει αυξημένη ταχύτητα επίθεσης και κίνησης και οι επιθέσεις της κάνουν damage στην περιοχή γύρω από το στόχο της.

E - Chilling Scream
Η Briar ξανασυγκεντρώνει το μυαλό της, διοχετεύοντας την ενέργειά της σε ένα δυνατό ουρλιαχτό που κάνει damage και slow στους εχθρούς. Κατά τη διάρκεια του charging δέχεται λιγότερο damage και κάνει heal.

R - Certain Death
Η Briar χτυπάει ένα hemolith και βάζει στόχο τον πρώτο champion που θα κάνει hit. Θα τον καταδιώκει μέχρι να πεθάνει ένας από τους δύο. Κατά τη διάρκεια θα έχει όλα τα πλεονεκτήματα του Blood Frenzy καθώς και έξτρα Armor, Magic Resist, Lifesteal και ταχύτητα κίνησης.

Η Briar θα προστεθεί στο League of Legends με το patch 13.18, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification