Η FTC άνοιξε ξανά την δικαστική υπόθεση για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

Hot
Ερμής Δερβίσης
Η FTC άνοιξε ξανά την δικαστική υπόθεση για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

Η FTC άνοιξε ξανά την δικαστική υπόθεση για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

Δήλωσε ότι είναι "για το κοινό καλό".

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανταγωνισμού FTC άνοιξε ξανά την υπόθεση για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η FTC μπορεί να μείνει αντίθεση με την εξαγορά ακόμα αν τελικά πραγματοποιηθεί και δεν θα μπορέσει να την σταματήσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, όπου λήγει η προθεσμία.

Εκπρόσωπος της επιτροπής δήλωσε: Για το κοινό καλό θεωρούμε ότι το αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί πλήρως. Συνεπώς, η Επιτροπή επαναφέρει το θέμα στο δικαστήριο. Μία ακρόαση θα πραγματοποιηθεί 21 μέρες μετά την πιο πρόσφατη έφεση, όμως το Δικαστικό Εφετείο δεν θα ακούσει επιχειρήματα πριν τις 6 Δεκεμβρίου. Ο εκπρόσωπος της FTC δήλωσε επίσης: Η FTC συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτή η συμφωνία είναι απειλή για την ανταγωνισμό θέτουμε το θέμα στο ημερολόγιο Μέρος 3 της Επιτροπής πριν από την πρόσφατη έφεσή μας στο δικαστήριο.

Η COO της Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey δήλωσε στο Twitter: Η Activision δουλεύει με την Microsoft για το κλείσιμο. Το πώς η FTC χρησιμοποιεί τα έσοδα από τους φόρους είναι δική τους απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα για την εξαγορά της Activision Blizzard και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification