Η Sony είπε στην Gaming Heads να καταστρέψει όλες τις φιγούρες των PlayStation games

Hot
Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1
 Η Sony είπε στην Gaming Heads να καταστρέψει όλες τις φιγούρες των PlayStation games

Η Sony είπε στην Gaming Heads να καταστρέψει όλες τις φιγούρες των PlayStation games

Πρόκειται για απόφαση της Sony.

Η εταιρία δημιουργίας αγαλματιδίων για video games Gaming Heads, αναφέρει ότι η Sony της είπε να καταστρέψει όλο το merchandise που έχει να κάνει με δικούς της τίτλους, συμπεριλαμβάνοντας και αντικείμενα για τα οποία έχει ήδη πληρωθεί αλλά δεν έχει θέσει προς κυκλοφορία για τους καταναλωτές ακόμα. Η εταιρία μοιράστηκε ένα ανοικτό γράμμα προς τη Sony στα social media και στο website της, όπου απολογείται για την κατάσταση και πιο συγκεκριμένα λέγοντας ότι αυτή ήταν μια απόφαση της Sony και όχι δική της.

Τα αντικείμενα τα οποία καλείται να καταστρέψει περιλαμβάνουν και αντικείμενα τα οποία έχει στις αποθήκες της, αντικείμενα που έχει ήδη στείλει προς διάθεση για τους καταναλωτές, αντικείμενα που είναι ήδη στην παραγωγή αλλά ακόμα και αυτά που βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης. Αυτά είναι από διάφορα franchise, όπως το The Last of Us, το God of War, το Bloodborne και το Ratchet & Clank. Η ανακοίνωση αναφέρει:’’ Έχουμε συνεργαστεί με την Sony PlayStation για πάνω από 10 χρόνια για να σας παραδώσουμε μερικά από τα καλύτερα video game  merch και προσπαθήσαμε αρκετά για να τους κάνουμε να αλλάξουν γνώμη’’ Και συνεχίζει:’’ Γνωρίζουν ότι έχετε πληρώσει τα χρήματα τα οποία τα βγάλατε με πολύ κόπο για αντικείμενα τα οποία είναι ήδη έτοιμα να παραδοθούν σε εσάς ή που βρίσκονται στη φάση της παραγωγής αλλά δυστυχώς, αν και κάναμε ότι μπορούσαμε, μας είπαν να μην παραδώσουμε τα προϊόντα αυτά σε εσάς.’’

Το ανοικτό αυτό γράμμα ουσιαστικά ρίχνει το φταίξιμο στη Sony σε μία προσπάθεια να εξευμενίσουν τους καταναλωτές, σημειώνοντας ότι η Sony ήδη έχει λάβει τα χρήματα για τις παραγγελίες που έχουν ήδη ληφθεί. Επίσης ρίχνει το φταίξιμο σε έναν συγκεκριμένο υπάλληλο της Sony, αναφέροντας ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση και ουσιαστικά παρακινώντας το κοινό να διαμαρτυρηθεί σε αυτόν.

— Gaming Heads (@GamingHeads) September 26, 2023

Στη συνέχεια η ανακοίνωση τους λέει ότι:’’ Θυμόμαστε το παλιό σλόγκαν της Sony PlayStation που έλεγε ότι είναι για τους παίκτες….αλλά με βάση την πρόσφατη απόφαση τους για την οποία ήδη γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι θέλουν να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα από ότι αγοράζοντας μία κανονική κονσόλα στην αγορά merch, δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι πλέον είναι εδώ για τους παίκτες’’ Πολλoί καταναλωτές με τις απαντήσεις τους στην συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν μεταφέρει την απογοήτευση τους στη Sony, ενώ άλλοι έβγαλαν τον θυμό τους πάνω στην Gaming Heads. Ένας πελάτης είπε ότι η συναλλαγή του ήταν με την Gaming Heads και ζήτησε επιστροφή χρημάτων. Άλλοι διαμαρτυρήθηκαν για τα Tomb Raider αγαλματίδια τα οποία ακόμα δεν έχουν βγει και ας έχουν περάσει πλέον 7 χρόνια από το 2016 και την 20η επέτειο του franchise.

Στη facebook σελίδα της εταιρίας, πολλοί καταναλωτές έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται και να λένε ότι οι επιστροφές χρημάτων είναι υποχρέωση της εταιρίας των merch και όχι της Sony. H Sony την στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει ακόμα απαντήσει με κάποιο ανοικτό γράμμα.

Διαβάστε επίσης για τα αγαλματίδια της Ellie και της Abby και συζητήστε περαιτέρω για το θέμα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification