Απολύσεις στην Sega και ανεξαρτητοποίηση της Relic

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Επιστροφή στις 14 Ιουνίου με νέες ειδήσεις και νέο content στο YouTube. Κάντε follow το νέο μου "προσωρινό" Instagram account, γιατί έφαγα ban -> pater_lazos
 
0.0 ()
1
Απολύσεις στην Sega και ανεξαρτητοποίηση της Relic

Απολύσεις στην Sega και ανεξαρτητοποίηση της Relic

Εταιρεία ανάπτυξης του Company of Heroes.

Η Relic Entertainment είναι επίσημα ανεξάρτητη εταιρεία. Η Relic Entertainment έχει αναπτύξει την σειρά Company of Heroes και έχει συνεργαστεί με τη Sega. Η εταιρεία θα συνεργαστεί με έναν εξωτερικό επενδυτή και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα games που έχει αναπτύξει για το Sega.

Η Relic Entertainment ιδρύθηκε το 1997 και εξαγοράστηκε από την THQ για 10 εκατομμύρια δολάρια. Όταν κατέρρευσε η THQ η Relic Entertainment σχεδόν εξαγοράστηκε από την θυγατρική εταιρεία της Bethesda, την ZeniMax. Η Sega εξαγόρασε την Relic Entertainment για 26,6 εκατομμύρια δολάρια το 2013 και η Relic Entertainment συνέχισε να αναπτύσσει sequels για τα Warhammer 40.000: Dawn Of War, Age of Empires και Company Of Heroes.

Ενώ η Relic Entertainment είναι από τις εταιρείες που ανεξαρτοποιήθηκαν, όπως η Toys for Bob και η IO Interactive, η Sega μπαίνει στη λίστα των εταιρειών που έκαναν μαζικές απολύσεις. Η Sega έκανε 240 απολύσεις συνολικά σε Sega Europe, Creative Assembly και Sega Hardlight. Η Sega UK, η Two Point Studios και η Sports Interactive δεν έχουν επηρεαστεί έως τώρα. Η Creative Assembly έκανε και πέρυσι απολύσεις όταν ακύρωσε το Hyenas, ένα Multiplayer Extraction-shooter game. Πέρυσι η Sega απέλυσε 121 άτομα του προσωπικού από την Relic Entertainment και 61 άτομα από τη Sega της Αμερικής.

Ο Jurgen Post, ο νέος επικεφαλής της Sega Europe εξήγησε σε ένα email: «Η Sega συνεργάζεται στενά με τη Relic σε αυτή τη περίοδο εργασίας και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για την ανησυχία και την κατανοητή στενοχώρια που θα προκαλέσει αυτή η είδηση, ιδιαίτερα σε όσους επηρεάζονται άμεσα. Αυτές οι αποφάσεις ήταν εξαιρετικά δύσκολες να ληφθούν και ακολουθούν σχολαστική εξέταση και συζήτηση με τις ηγετικές ομάδες σε όλη την επιχείρηση. Η αλλαγή είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε το μέλλον της επιχείρησής μας στα games και να σιγουρευτούμε ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους παίκτες μας στο μέλλον».

Ο Jurgen Post πρόσθεσε ότι η Sega θα εξορθολογίσει τις πράξεις της και ότι οι περικοπές ήταν απαραίτητες για να διασφαλίσει το μέλλον της επιχείρησης των games της, ενώ η εταιρεία εστιάζει στο να αναπτύξει νέα games ου βασίζονται σε γνωστά IPs. Η Sega παρέχει υποστήριξη σε όσους εργαζόμενους έχουν επηρεαστεί με αποζημιώσεις λόγω απόλυσης, υποστήριξη της καριέρας τους και πρόσβαση σε ανεξάρτητες και εσωτερικές οδηγίες όταν είναι πιθανό. Ο Jurgen Post, επίσης, ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό που άκουσε αυτές τις ειδήσεις από τα social media ή από το trade press, με το οποίο η Sega θα ενημέρωνε πρώτα το Tokyo Stock Exchange.

Διαβάστε για το Sega Mega Drive, το Mega 35 και συζητήστε για τις απολύσεις της Sega στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification