Η Take-Two κέρδισε την αγωγή για το τατουάζ του Lebron James στο NBA 2K

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Λόγω εξετάσεων θα γράφω μόνο τα downloads εβδομάδας της Κυριακής. Περισσότερες ειδήσεις θα γράφω από 14 Ιουνίου. Καλή επιτυχία σε όλους τους νεαρούς gamers (μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου)!
 
0.0 ()
1
Η Take-Two κέρδισε την αγωγή για το τατουάζ του Lebron James στο NBA 2K

Η Take-Two κέρδισε την αγωγή για το τατουάζ του Lebron James στο NBA 2K

Δεν θεωρήθηκε copyrighted υλικό.

Η Take-Two κέρδισε αγωγή, στην οποία ένας tattoo artist ισχυρίστηκε ότι οι publishers χρησιμοποίησαν τα πνευματικά του δικαιώματα χωρίς άδεια όταν αναδημιουργούσε το τατουάζ του Lebron James στο NBA 2K.

Στις 19 Απριλίου, μια κριτική επιτροπή στο Ohio επέστρεψε την ετυμηγορία ότι η Take-Two δεν είχε παραβιάσει τα πνευματικά δικαιώματα του tattoo artist Jimmy Hayden, αφού οι δικηγόροι της Take-Two έπεισαν την κριτική επιτροπή ότι –καθώς είχε εξασφαλίσει την άδεια να χρησιμοποιήσει το τατουάζ– περιλάμβανε και τα τατουάζ του Lebron. Όπως ανέφερε το Reuters, η δικηγόρος της Take-Two, Dale Cendali, ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση ήταν μια νίκη για «οποιονδήποτε έχει κάνει ποτέ τατουάζ και θα μπορούσε διαφορετικά να ανησυχούσε για την ελευθερία του να μοιράζεται το σώμα του με τα τατουάζ του».

Τον Φεβρουάριο του 2016, η εταιρεία τατουάζ Solid Oak Sketches έκανε μήνυση εκατομμυρίων δολαρίων ενάντια στην Take-Two όταν ισχυρίστηκε ότι τα τατουάζ των παικτών του NBA ήταν copyrighted υλικό. Η Solid Oak διαφώνησε. Επομένως, υποστήριξε η Solid Oak ότι οι publishers όπως η Take-Two θα πρέπει να λάβουν άδεια και ενδεχομένως να πληρώσουν για τη χρήση των τατουάζ στα games της. Η Solid Oak είχε προηγουμένως αποκτήσει τα δικαιώματα για τα tattoo designs των θρύλων του NBA, όπως των Kobe Bryant, Lebron James και Eric Bledsoe - κάτι που οι δικηγόροι της Take-Two πρότειναν ότι ήταν μια σκόπιμη κίνηση για να αποσπάσουν χρήματα από αυτούς. Η Take-Two κέρδισε και αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε για τις πρόσφατες απολύσεις της Take-Two και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification