My Father My Son

My Father My Son

My Father My Son

Ένα επερχόμενο Puzzle Platform από την Blinkclick Games.

Το My Father My Son είναι ένα Puzzle Platform από την Blinkclick Games στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας πατέρας με τον γιό του. Μπορείτε να το παίξετε είτε σαν single player είτε σαν co-op online ή με shared screen.

Δείτε το τρέιλερ:

Η ιστορία ξεκινάει με τον πατέρα και τον γιό να έχουν καταλήξει σε ένα άγνωστο νησί που δεν υπάρχει στον χάρτη και σκοπός σας είναι να τους βοηθήσετε να φύγουν. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες, με τον δυνατό και ψηλό πατέρα να σπάει πόρτες και να μπορεί να σηκώσει τον γιό του, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να χωρέσει σε στενά περάσματα και να σκαρφαλώσει με ευκολία.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι και η ιστορία του παιχνιδιού, καθώς εξερευνά την πολύπλοκη σχέση μεταξύ πατέρα και γιού. Ταυτόχρονα υπονοεί ότι και το ίδιο το νησί κρύβει κάποια μυστικά και πτυχές που περιμένουν να τις εξερευνήσεις.

Το My Father My Son θα κυκλοφορήσει το 2021 για τα PC, ενώ έχουν προγραμματιστεί και εκδόσεις για τα PS5, Xbox Series X και Switch.

Διαβάστε για την Γερμανία που θέλει τα games που περιέχουν loot boxes να έχουν βαθμό καταλληλότητας 18+ και συζητήστε για το My Father My Son στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/03/2021 18:25
Η χρήση και των δύο χαρακτήρων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όπου χρειάζεται αλλά και η λύση Puzzles πιστεύω ότι είναι κάτι που πολλοί παίκτες θα εκτιμήσουν .
Notification