Δωρεάν περίοδος για το F1 22

Hot
Δωρεάν περίοδος για το F1 22

Δωρεάν περίοδος για το F1 22

Για τέσσερις ημέρες.

Εάν είστε λάτρεις της Formula 1, προφανώς και έχετε ήδη την τελευταία έκδοση του Racing της Codemaster. Όπως και να έχει, για όσους έχουν περιέργεια και θέλουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι, θα μπορούν να το παίξουν δωρεάν για λίγες μέρες.

Από αύριο 20 Οκτωβρίου έως και τις 24 Οκτωβρίου, το F1 22 μπαίνει σε μία δοκιμαστική περίοδο, στην οποία θα μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε χωρίς χρέωση. Αυτό συμπίπτει με το real-life US Grand Prix στο Austin, το Circuit of the Americas ή COTA εν συντομία. Εορταστικά, θα υπάρχουν κάποια Αμερικανικά θεματικά items διαθέσιμα στο παιχνίδι, επίσης δωρεάν. Επίσης, ο Daniel Ricciardo έχει να σας κάνει και κάποιες υποδείξεις. 

Το παραπάνω βίντεο προωθεί δωρεάν δοκιμαστικό, αλλά είναι και διασκεδαστικό να το παρακολουθήσετε – ο οδηγός της McLaren, Daniel Ricciardo μπαίνει στο παιχνίδι και να σας δίνει συμβουλές για την Αμερικανική διαδρομή. Επίσης υπάρχει ένα challenge στο οποίο προσπαθείτε να νικήσετε το γρηγορότερο χρόνο του Ricciardo. Μπορείτε να μοιραστείτε τον καλύτερο χρόνο σας μέσου hashtags, για παράδειγμα #RicciardoChallenge και #F122Sweepstakes κατά την διάρκεια του δωρεάν δοκιμαστικού σαββατοκύριακου. Αν το κάνετε, θα μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε μία μοναδική ψηφιακή συνάντηση και αγώνα μαζί με τον ίδιο τον Daniel Ricciardo.

Το F1 22 κυκλοφορεί για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του F1 22 από τον Γρηγόρη Κοσμίδη και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification