LEGO 2K Drive

LEGO 2K Drive

LEGO 2K Drive

Ανακοινώθηκε επίσημα. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 21/3/23] Η Lego κάνει tease ένα Racing, το οποίο αναπτύσσει σε συνεργασία με την 2K Games, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 23 Μαρτίου 2023.

Το βίντεο σταματάει ακριβώς στο σημείο όπου ξεκινάει το τρέιλερ και η παρουσιάστρια λέει στο κοινό να επιστρέψει στις 23 Μαρτίου για να το δει ολόκληρο. Ο επίσημος λογαριασμός του Twitter δήλωσε: Είχαμε την ελπίδα να το κρατήσουμε μυστικό.

Το Insider-Gaming είχε διαρρεύσει ότι το εν λόγω Racing θα λέγεται Lego 2K Drive. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εταιρεία ανάπτυξης του είναι η Visual Concepts της 2K, ενώ στην ίδια συμφωνία αναπτύσσεται και ένα αντίστοιχο με ποδόσφαιρο από την Sumo Digital.

Περισσότερα θα μάθουμε στις 23 Μαρτίου, όπου θα γίνει και η επίσημη αποκάλυψη.

[UPDATE: 22/3/23 – Ανακοινώθηκε επίσημα από την 2Κ κα την Lego] Η Lego Και η 2Κ ανακοίνωσαν επίσημα το LEGO 2K Drive.

Πρόκειται για ένα AAA Open-world Racing, στο οποίο θα υπάρχουν single και multiplayer modes, biomes, mini games, challenges, collectables καθώς ενώ θα υπάρχει και σενάριο. Επίσης θα υπάρχει και σύστημα για customization, όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 1000 κομμάτια Lego για να φτιάξετε το όχημα που θέλετε.

Tο Year 1 Drive Pass θα φέρει νέα biomes καθώς και περιεχόμενο όπως νέα οχήματα και τραγούδια.

Το LEGO 2K Drive θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 Και Xbox One στις 19 Μαΐου 2023.

Συζητήστε για το LEGO 2K Drive στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification