The Witcher 3: Καθυστερεί η κυκλοφορία του

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
The Witcher 3: Καθυστερεί η κυκλοφορία του

The Witcher 3: Καθυστερεί η κυκλοφορία του

Περαιτέρω καθυστέρηση. Τον Μάιο του 2015 η διάθεσή του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/3/14] Όπως ανακοίνωσε η CD Projekt Red, το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος της σειράς με πρωταγωνιστή τον Geralt θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ανάπτυξης ώστε να φτάσει το ποιοτικό επίπεδο που επιθυμεί η προγραμματιστική εταιρεία. Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, παρόλα αυτά θα χρειαστεί να περιμένουμε έως τον Φεβρουάριο του 2015, όταν και θα είναι έτοιμο σύμφωνα με τα λεγόμενα της CD Projekt.

Στην ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε η πολωνική εταιρεία, αναφέρει ότι: "Με το The Witcher 3: Wild Hunt θέλουμε να επεκτείνουμε τα δημιουργικά μας όρια, να θέσουμε νέα σημεία αναφοράς βελτιώνοντας το είδος των RPG στο σύνολό του. Στόχος μας είναι να ζήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια σε έναν μεγάλο και ανοιχτό κόσμο, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Έχουμε δημιουργήσει μια κινηματογραφική εμπειρία που αποδίδεται με εκπληκτικό ήχο και οπτικά εφέ, δίνοντάς σας παράλληλα πλήρη ελευθερία στις επιλογές που θα κάνετε."

H CD Projekt Red συνεχίζει λέγοντας ότι: "Θα μπορούσαμε να το κυκλοφορήσουμε προς το τέλος του 2014 όπως είχαμε αρχικά προγραμματίσει, παρόλα αυτά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα χρειαστούμε μερικούς ακόμα μήνες ώστε να φτάσουμε το The Witcher 3 στο ποιοτικό επίπεδο που θα ικανοποιήσει τόσο εμάς, όσο και εσάς."

[UPDATE: 15/5/14] To Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει σίγουρα τον Φεβρουάριο λέει η CD Projekt Red, χωρίς να υπάρξουν περεταίρω καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2014, αλλά καθυστέρησε για να μπορέσουν οι developers να "επιτύχουν την ποιότητα που θα τους ικανοποιούσε και την οποία περιμένουν οι ποιοτικοί gamers από αυτούς".

Σύμφωνα δηλώσεις του συνιδρυτή της CD Projekt Red, Marcin Iwinski, στο Eurogamer: "Δεν είναι το πρώτο μας παιχνίδι, δεν είμαστε newbies. Δεν είμαστε του στυλ 'ε, καθυστερούμε και θα συνεχίσουμε να καθυστερούμε'. Εάν πιστεύαμε πως χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο θα είχαμε πει 'δεν θα το κυκλοφορήσουμε τον Φεβρουάριο, αλλά, ξέρω 'γω, τον Ιούνιο'. Λάβαμε την συγκεκριμένη απόφαση την στιγμή που ήμασταν ικανοί να κρίνουμε ακριβώς πόσο χρόνο χρειαζόμασταν και το σχεδιάσαμε ανάλογα και δουλεύει μια χαρά για εμάς. Επομένως, δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις".

Φυσικά περιμένουμε νεότερες πληροφορίες για το Witcher 3: Wild Hunt στην E3 τον ερχόμενο μήνα. Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του GameWorld για τα στοιχεία του gameplay του The Witcher 3: Wild Hunt, καθώς και τα reviews των The Witcher και The Witcher 2: Assassins of Kings. Δείτε επίσης το unboxing της Enhanced Edition του The Witcher 2.

Με τα νέα δεδομένα, το The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PS4 τον Φεβρουάριο του 2015.

[UPDATE 2: 8/12/14 - Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του] Όπως ανακοίνωσε η CD Projekt Red, το The Witcher 3: Wild Hunt θα καθυστερήσει κι άλλο και με τα νέα δεδομένα θα γίνει διαθέσιμο τελικά στις 19 Μαΐου του 2015, 12 εβδομάδες αργότερα δηλαδή σε σχέση με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές τους προηγούμενους μήνες. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ανακοινώνεται μετάθεση της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου open-world RPG της πολωνικής εταιρείας ανάπτυξης και ελπίζουμε να μην τριτώσει το... κακό.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω μιας νέας ανοιχτής επιστολής από την CD Projekt Red όπου αναφέρεται ότι: "Από τότε που αρχίσαμε να αναπτύσσουμε το The Witcher 3: Wild Hunt, γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο παιχνίδι. Θέλαμε -και εξακολουθεί να είναι αυτός ο στόχος μας- να σας χαρίσουμε μια απίστευτη εμπειρία, μια επική περιπέτεια σε ένα τεράστιο και εντελώς ανοιχτό προς εξερεύνηση fantasy σύμπαν."

Η CD Projekt Red αναφέρει στην συνέχεια: "Το μέγεθος και η πολυπλοκότητα του The Witcher 3, που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του τίτλου, είχαν σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Τώρα, φτάνοντας προς το τέλος, βλέπουμε αρκετές λεπτομέρειες που χρήζουν διορθώσεων. Πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της εταιρείας μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να περιορίσουμε τυχόν bugs σε τέτοιο βαθμό που να απολαύσετε το παιχνίδι στο έπακρο".

"Με αυτό κατά νου και έχοντας όλους τους developers της εταιρείας μας να δουλεύουν ακατάπαυστα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμαστε ακόμη 12 εβδομάδες, οπότε έχουμε αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του The Witcher 3: Wild Hunt για τις 19 Μαΐου του 2015. Σας χρωστάμε μια συγγνώμη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να γίνει το Wild Hunt ένα από τα καλύτερα RPG που θα έχετε παίξει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Οπότε, σας ζητούμε συγγνώμη και ζητάμε να μας εμπιστευτείτε".

Θυμίζουμε ότι τα 16 DLC του The Witcher 3 θα διατεθούν δωρεάν, ενώ στα The Game Awards αποκαλύφθηκε ότι θα υπάρχει και δεύτερος playable χαρακτήρας πέρα από τον Geralt of Rivia.

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, το The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 19 Μαΐου 2015.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shallow (Level 15) 08/12/2014 20:29
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
Κακά μαντάτα.. πφφφφφφφ, αλλά τελικά ισχύει αυτό που λένε, όταν θες κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου, θα ειμαι φανταρος τότε γαμώτο:(
#2 +1 Mystique (Level 23) 08/12/2014 21:00
Αχ και το περιμενα τοσο καιρο αυτο το παιχνιδι. :sad: Δεν πειραζει παμε παρακατω. :P
#3 +2 Zaratoth (Level 28) 08/12/2014 22:16
Τους εμπιστεύομαι και ελπίζω να με βγάλουν ασπροπρόσωπο.
#4 Aliengoa (Level 23) 13/12/2014 13:56
Το έγραψακ και στο φόρουμ... Κρίμα αλλά τι να κάνουμε. Τουλάχιστον να έχουμε χρόνο :-)
Notification