Bloodborne: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Bloodborne: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Bloodborne: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Καθυστερεί για τέλη Μαρτίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/9/14] Στην Pre-Tokyo Game Show Press conference της, η Sony όρισε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bloodborne.

Το Action RPG που είχε ανακοινώσει στην E3 και αποκαλύφθηκε ακόμη περισσότερο στην Gamescom έχει γίνει ήδη πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο, καθώς θα αποτελέσει το πρώτο δυνατό exclusive του PS4 για το 2015. Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας αφορά μόνο την Ιαπωνία για την ώρα, η Sony δεν θα αργήσει να ανακοινώσει και την ευρωπαϊκή. Αν η ευρωπαϊκή αργήσει βέβαια (κάτι που αμφιβάλλουμε), μπορεί πολλοί που γνωρίζουν τη γλώσσα, να καταφύγουν στην ιαπωνική έκδοση, μιας και οι κονσόλες της Sony είναι region free.

Το Bloodborne αναμένεται στην Ιαπωνία στις 5 Φεβρουαρίου 2015, αποκλειστικά για το PS4.

Διαβάστε για την σημερινή Press Conference της Sony στο Tokyo Game Show.

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Bloodborne στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

[UPDATE: 18/9/214] Στα πλαίσια του Tokyo Game Show ανακοινώθηκε πως το Bloodborne θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική στις 6 Φεβρουαρίου. Το Action RPG της From Software θυμίζουμε ότι είναι exclusive του PlayStation 4. Δείτε το νέο τρέιλερ:

 

Η Sony Japan Studio ανακοίνωσε και την συλλεκτική του Bloodborne. Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει ένα steelbook με το Bloodborne μέσα, ένα artbook και το soundtrack του παιχνιδιού. Αυτή η συλλεκτική θα κυκλοφορήσει στην Αμερική και από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το αν θα την δούμε τελικά και στην Ευρώπη. Ο Masaaki Yamagiwa από την Sony Japan Studio δήλωσε πως θα ακολουθήσει κάποια ανακοίνωση και για την συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στο PlayStation Blog.

[UPDATE 2: 12/11/14] Η From Software ανακοίνωσε ότι το Bloodborne θα καθυστερήσει και τελικά δεν θα μας έρθει τον Φεβρουάριο όπως αρχικά περιμέναμε. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας υπολογίζεται ότι θα χρονολογείται στα μέσα Μαρτίου. Θα αναμένουμε τα νεότερα με ανυπομονησία.  Εν τω μεταξύ, τον Δεκέμβριο η From Software θα μας έχει συναρπαστικά νέα, σύμφωνα με τον παραγωγό του παιχνιδιού Masaaki Yamagiwa. Τι θα μπορούσαμε άραγε να περιμένουμε;

Το Bloodborne αναμένεται στην Ευρώπη στα τέλη Μαρτίου 2015, αποκλειστικά για το PS4.

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Bloodborne στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Badlorg (Level 25) 01/09/2014 22:35
Ενδιαφερον φαινετε.Θα δειξει πως θα ειναι το τελικο προιον!
#2 palex94 (Level 12) 18/09/2014 15:07
πολυ ωραιο παιχνιδι μου θυμιζει λιγο σκηνικα Van Helsing
#3 NoGood! (Level 24) 12/11/2014 15:46
Εντάξει ένας μήνας παραπάνω είναι μόνο.Θα κάνουμε υπομονή. 8)
#4 alexis fygas (Level 11) 12/11/2014 17:48
ευτυχως δεν βγαινει και αυτο τον φεβρουάριο
Notification