Torchlight 3

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
2
Torchlight 3

Torchlight 3

Μετονομασία σε Torchlight 3. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/10/18] Η εταιρεία ανάπτυξης Echtra Games ανακοίνωσε το νέο Torchlight, που θα αποτελέσει τον επόμενο τίτλο της διάσημης RPG σειράς.

Μετά το κλείσιμο της Runic Games αρκετοί φοβήθηκαν πως η σειρά Torchlight ίσως και να ερχόταν σε απροσδόκητο τέλος. Παρόλα αυτά διάσημα franchise βρίσκουν πάντοτε τον τρόπο να ξεπηδάνε από τον βούρκο, με το Torchlight να μην αποτελεί εξαίρεση. Θα αναπτυχθεί από την νεοσύστατη Echtra, μια εταιρεία ανάπτυξης που μετρά δύο χρόνια ζωής και αποτελείται από πρώην μέλη της Runic Games, συμπεριλαμβανομένου Max Schaefer έναν από τους δημιουργούς του Diablo. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσής του παρακάτω:

Το Torchlight Frontiers θα διαθέτει έναν τεράστιο κόσμο τον οποίον θα μοιράζονται οι παίκτες και θα μπορούν να συνεργάζονται στην καταπολέμηση των εχθρών. Θα διαθέτετε ακόμη και pets. Μέχρι στιγμής όμως λόγω της απουσίας πλάνων gameplay δεν μπορoύμε να γνωρίζουμε αν θα διαθέτει το κλασσικό ισομετρικό τύπο gameplay των προκατόχων του, κάτι που σχολιάστηκε από αρκετούς fans στο τρέιλερ και απέφερε αρκετά dislikes.

[UPDATE: 24/8/18 - Gameplay reveal trailer] To Torchlight Frontiers απέκτησε το πρώτο του gameplay trailer στα πλαίσια της Gamescom 2018 και ευτυχώς και για τους fans της σειράς θα διαθέτει το κλασσικό gameplay των προκατόχων του:

[UPDATE 2: 18/11/19 - Καθυστέρηση κυκλοφορίας] O Max Schaefer από την Echtra Games βρέθηκε σε θέση να απαντήσει για το πότε θα κυκλοφορήσει το Torchlight Frontiers. Στα πλαίσια του ExileCon, ο Schaefer δήλωσε πως η αρχική δήλωση της εταρείας περί κυκλοφορίας εντός του 2019 ήταν απλά μια πρώιμη ανακοίνωση και ότι το Torchlight Frontiers θα κυκλοφορήσει όταν είναι έτοιμο.

[UPDATE 3: 27/1/20 - Μετονομασία, νέο τρέιλερ και αλλαγή μοντέλου monetization] Το Torchlight Frontiers μετονομάστηκε σε Torchlight 3. 

Επίσης, το μοντέλο monetization θα αλλάξει. Το Torchlight 3 δεν θα έχει in-game shop και γενικά δεν θα υπάρχουν in-game αγορές. Όσες αγορές έγιναν κατά την διάρκεια της alpha έκδοσης θα επιστραφούν. Το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει ως free-to-play με μικροσυναλλαγές. Τελικά όμως θα είναι buy-to-play.

Ακόμη, το Torchlight 3 δεν θα είναι always-online. θα μπορείτε να δημιουργήσετε online ή offline χαρακτήρες. Οι online χαρακτήρες θα συνδέονται με τους servers με στόχο να μειωθεί το cheating. Δείτε το νέο τρέιλερ με τις παραπάνω ανακοινώσεις.

To Torchlight 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay trailers του Torchlight 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification