Diablo 2: Resurrected

Hot
Diablo 2: Resurrected

Diablo 2: Resurrected

Θα διευκολύνει τους παίκτες όμως δεν θα μειώσει τη δυσκολία του αρχικού τίτλου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/21] Η ύπαρξη του Diablo 2: Resurrected διέρρευσε πολύ πριν την ώρα της, όμως ο ενθουσιασμός όταν το είδαμε στην BlizzCon του Φεβρουαρίου ήταν ο ίδιος.

Δείτε το τρέιλερ:

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι το Diablo 2: Resurrected δεν απέχει χρόνια από την κυκλοφορία του, όπως το Diablo 4, αλλά θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος. Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει την alpha του παιχνιδιού σύντομα και δέχεται αιτήσεις. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site.

Από ότι φαίνεται, θα έχετε παραπάνω από μια ευκαιρία για να παίξετε το Diablo 2: Resurrected πριν αυτό κυκλοφορήσει. Η lead producer, Chris Lena, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της με το PCGamesN ότι η ομάδα προγραμματίζει δύο ξεχωριστές alpha, μια για το single player κομμάτι του και μια για το multiplayer.

Η Blizzard ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το κομμάτι του balance. Από ότι φαίνεται, η Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να κρατήσει μερικά κομμάτια του παιχνιδιού ή όχι, φοβούμενοι μήπως αυτό αποθαρρύνει τους νέους παίκτες.

Καμία από τις δύο alpha δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης.

[UPDATE: 3/3/21 - H Blizzard προειδοποιεί για απάτες] Ο Community development lead της Blizzard για το Diablo II: Resurrected, Adam Fletcher, προειδοποίησε ότι θα πρέπει να είστε καχύποπτοι όταν βλέπετε ιστοσελίδες που προσφέρουν πρόσβαση στην επερχόμενη alpha του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για απάτη.

Ο Fletcher ανέφερε στο Twitter ότι παρατήρησε τις εν λόγω απάτες και προειδοποιεί το κοινό ώστε να προσέχει και να καταλάβει ότι όλα αυτά δεν είναι έγκυρα. Σημειώνεται ότι αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται και με την beta του Far Cry 6. Ο μόνος τρόπος να συμμετέχετε στην technical alpha του Diablo II: Resurrected είναι μέσω της ίδιας της Blizzard με τον Battle.net λογαριασμό σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Ο παραγωγός Matthew Cederquist είπε στο GameSpot κατά την διάρκεια της BlizzCon ότι το alpha testing θα ξεκινήσει σύντομα και θα επιτρέπει στους παίκτες να δώσουν feedback στους developers, οι οποίοι βάσει των σχολίων αυτών θα αποφασίσουν το πώς θα αλλάξουν το παιχνίδι για να κυκλοφορήσει.

[UPDATE 2: 6/4/21 – Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Alpha testing] Η Blizzard αποκάλυψε ότι το πρώτο alpha testing για το Diablo II: Resurrected θα ξεκινήσει στις 9 Απριλίου.

Οι παίκτες για να συμμετέχουν στο alpha testing θα επιλέγονται τυχαία. Οι οδηγίες για το πώς θα μπείτε στην alpha φάση θα σταλθούν μέσω email στους παίκτες που εγγράφτηκαν και δήλωσαν ενδιαφέρον.

Η alpha φάση θα συνεχιστεί έως τις 12 Απριλίου. Οι παίκτες σε αυτό το testing θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρία από τα επτά classes που θα υπάρχουν στο game και αυτά είναι τα Barbarian, Amazon και Sorceress. Η alpha φάση θα συμπεριλαμβάνει τα Act I "The Sightless Eye" και το Act II "The Secret of the Vizjerei" της καμπάνιας. Δεν θα υπάρχει level cap για την πρώτη alpha φάση καθώς το περιεχόμενο θα περιορίζεται κυρίως για single-player.

[UPDATE 3: 9/4/21 - Στα γραφικά υπάρχουν τα Remastered και Legacy modes] Στο Diablo II: Resurrected θα μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τα νέα αναβαθμισμένα γραφικά ή τα αρχικά που είχε ο τίτλος το 2000.

Στα γραφικά θα υπάρχουν επίσης τα συνηθισμένα options για textures, shadows, transparency quality, ambient occlusion και δύο anti aliasing modes.

diablo 2 resurrected graphics options

Στο gameplay θα υπάρχει, μεταξύ άλλων η επιλογή για αυτόματο gold collecting και να κάνετε keybinding. Επιπλέον υπάρχει και η επιλογή Low Vision Mode, αλλά και ένα mode που αφορά άτομα με αχρωματοψία.

diablo 2 resurrected gameplay options

[UPDATE 4: 7/5/21 - θα διευκολύνει τους παίκτες όμως δεν θα μειώσει τη δυσκολία του αρχικού τίτλου] Η Blizzard θέλει να κάνει το Diablo 2: Resurrected ευκολότερο για να παίξει κάποιος, όμως δεν θέλει να αλλάξει την δυσκολία του αρχικού Diablo.

Ο principal designer του Diablo 2: Resurrected, Rob Gallerani, δήλωσε: "Το παιχνίδι ακόμα αναπτύσσεται, οπότε ακόμα από το design του έχουμε αρκετές ιδέες για βασικές βελτιώσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι ευκολότερο. Θέλουμε να παραμείνουμε πιστοί στο αρχικό, οπότε υπάρχει διαφορά μεταξύ του να κάνουμε το παιχνίδι γενικά ευκολότερο και πιο εύκολο για να παίξει κάποιος." Σαν παραδείγματα ο Gallerani ανέφερε ότι δεν θα μπορούσαν να επιτρέπουν στους παίκτες να έχουν άπειρα βέλη ή μεγαλύτερο inventory, καθώς και τα δύο αυτά θα άλλαζαν ριζικά την ιδέα του Diablo: "Κάτι τέτοιο αφαιρεί τις σημαντικές επιλογές όπως το να πάρει κάποιος ένα item ή να το αφήσει πίσω του".

Ο lead artist του Diablo 2: Resurrected, Chris Amaral, δήλωσε: "Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε όλες τις αλλαγές που μας είπαν οι παίκτες μετά από την δική της alpha έκδοσής , όμως υπάρχουν πράγματα με τα οποία συμφωνούμε και μπορούμε να τα βελτιώσουμε".

Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει για μέσα στο 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Diablo 2: Resurrected και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 17) 02/03/2021 16:22
Είμαι έτοιμος για την Alpha. Εννοείτε demon hunter :)
#2 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 17:57
Θα το παίξω όταν θα είναι ολοκληρωμένο. Diablo 2 απόλυτο έπος.
Notification