• Ειδήσεις
  • RPG
  • Παίκτες του Pokémon Scarlet και Violet προσπαθούν να πάρουν επιστροφή χρημάτων

Παίκτες του Pokémon Scarlet και Violet προσπαθούν να πάρουν επιστροφή χρημάτων

Hot
Παίκτες του Pokémon Scarlet και Violet προσπαθούν να πάρουν επιστροφή χρημάτων

Παίκτες του Pokémon Scarlet και Violet προσπαθούν να πάρουν επιστροφή χρημάτων

Θεωρούν το παιχνίδι γεμάτο υπερβολικά πολλά bugs.

Το Pokémon Scarlet και Violet, η νέα έκδοση της σειράς Pokemon από την Game Freak, θάβεται στα κακά σχόλια από την κυκλοφορία του στις 18 Νοεμβρίου για αντικειμενικά απαίσιο performance, που το ξεπερνάει μόνο ο αμέτρητος αριθμός των glitches (εκ των οποίων βέβαια τουλάχιστον ένα είναι καλό, μιας και βοηθάει να βρεθούν shiny Pokémon πιο εύκολα). Τα δύο games εμφανώς δεν ήταν έτοιμα να κυκλοφορήσουν και κάποιοι παίκτες ζητάνε τα λεφτά τους πίσω από την Nintendo.

Τα Scarlet και Violet είχαν ένα απαίσιο launch. Ανάμεσα στα προβλήματά τους είναι το frame rate που πλησιάζει το 0, pop-in textures, χαρακτήρες και τέρατα που κάνουν clipping το ένα μέσα στο άλλο. Ακόμα και οι pokeball δημιουργούν θέματα, όπως το να κάνουν το σκηνικό να εξαφανίζεται ή να κάνουν την κάμερα να τρελαίνεται. Τα bugs είναι φαινομενικά ατέλειωτα, επηρεάζοντας το gameplay τόσο πολύ που τα δύο games έγιναν τα χειρότερα αξιολογημένα παιχνίδια της σειράς. Στο Reddit, αγοραστές απαιτούν τα χρήματά τους πίσω για τις ψηφιακές τους αγορές ακόμα από την μέρα κυκλοφορίας, την προηγούμενη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Το κυριότερο, πολλοί από αυτούς τα παίρνουν πίσω.

«Πήρα refund από το e-shop χθες το βράδυ για το Violet, μιας και το παιχνίδι δεν είναι σε κατάσταση που θεωρώ αποδεκτή για ένα AAA game», έγραψε ο Redditor Hotdog_Daddy στο r/Pokémon στις 20 Νοεμβρίου. «O αντιπρόσωπος μου είπε ότι δεδομένου την κατάσταση των Pokémon S/V θα προωθούσε την υπόθεση μου για να βεβαιωθεί ότι θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Το refund εγκρίθηκε μια ώρα αργότερα». «Καλωσόρισες στην ομάδα των refunds», απάντησε κάποιος. «Ειλικρινά, είναι χάλια ότι χρειάζεται να το κάνω αυτό. Αλλά πιθανώς κάνουμε έναν σημαντικό αντίκτυπο. Ίσως να έχουμε και κάποια patches και updates της προκοπής, στην οποία περίπτωση θα αγοράσω το παιχνίδι μεταχειρισμένο. Μέχρι τότε, δεν θα αγοράσω ξανά καινούριο παιχνίδι Pokémon, εκτός και αν είναι πράγματι κατηγορίας AAA».

Σε ένα άλλο post, ο χρήστης Jaded_Goth κέρδισε χιλιάδες upvotes λέγοντας: «Πήρα τα λεφτά μου πίσω. Δεν θα είμαι πλέον μέρος του προβλήματος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα υπερασπιστούν αυτή τη σειρά μέχρι να πεθάνουν. Αλλά μπορείτε πραγματικά να κοιτάξετε αυτό το game και να μου πείτε ότι είναι το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν; Τα FPS και τα γραφικά με έκαναν να τσεκάρω αν κατά λάθος έπαιζα σε τοστιέρα. Με κάποιο τρόπο κατάφεραν και έβγαλαν τόσα πολλά ωραία features και quality of life πράγματα, όπως να δείχνουν status animations, αποφάσεις με exp share, την επιλογή να σβήσεις τα battle animations και θα μπορούσα να αναφέρω και πολλά άλλα». Ολοκλήρωσαν λέγοντας: «Μιας και παραπονέθηκα για την κατάσταση του παιχνιδιού δεν μπορώ να είμαι πλέον μέρος του προβλήματος. Πήρα τα λεφτά μου πίσω και νιώθω πολύ καλύτερα». Σε αυτό και σε πολλά αλλά threads οι Redditors μοιράζονται τις εμπειρίες τους όσο προσπαθούν να πάρουν refunds από την Nintendo. Πολύ δηλώνουν επιτυχία, αλλά μερικοί λένε ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Nintendo χρειάζεται λίγο επιδεξιότητα πριν να συμφωνήσει να δώσει λεφτά πίσω.

Τα Pokémon Scarlet και Violet είναι οι τελευταίες εκδόσεις στη σειρά και παρόλο που είναι απίστευτα buggy, τουλάχιστον μας έδειξαν κάποια καινούρια Pokémon να μαζέψουμε. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ένας αξιολάτρευτος δολοφονικός σκύλος φάντασμα, κάτι που μοιάζει με μασκότ του Apple Jack και ένα yassified παγώνι. Ίσως μετέπειτα patches μπορούν να κάνουν το game γύρω από αυτά καλύτερο. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα για τα Pokémon Scarlet and Violet εδώ. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification