• Ειδήσεις
  • RPG
  • Στο Baldur's Gate 3 υπάρχει μέρος με 2 κρυφές ώρες gameplay που κανείς δεν τις έχει βρει

Στο Baldur's Gate 3 υπάρχει μέρος με 2 κρυφές ώρες gameplay που κανείς δεν τις έχει βρει

Hot
Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1
Στο Baldur's Gate 3 υπάρχει μέρος με 2 κρυφές ώρες gameplay που κανείς δεν τις έχει βρει

Στο Baldur's Gate 3 υπάρχει μέρος με 2 κρυφές ώρες gameplay που κανείς δεν τις έχει βρει

Σύμφωνα με voice actor.

Ο ηθοποιός που κάνει τη φωνή του Astarion στο Baldur's Gate 3,σε ένα livestream που έκανε ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ένα δίωρο σημείο του τίτλου που κανείς δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα. Ο επονομαζόμενος Neil Newbon το είπε αυτό, σε ένα από τα συνηθισμένα livestream που κάνει, στις 31 Αυγούστου. Βέβαια δεν είπε ούτε πως κάποιος μπορεί να βρει αυτό το σημείο αλλά ούτε το τι περιλαμβάνει αυτό το δίωρο. Πιο συγκεκριμένα είπε: ’’Υπάρχει κάτι ακόμα που γνωρίζω ότι μπορεί να κάνει στον τίτλο, αλλά δεν μπορεί κάποιος να βρει αυτό το περιεχόμενο εκτός αν κάνει κάτι συγκεκριμένο που προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να το σκεφτεί’’, Επίσης πρόσθεσε ότι :’’Αυτό μου το είπαν εμπιστευτικά και πιστεύω ότι είμαι ένας από τους λίγους που το γνωρίζουν αυτό.’’

Επίσης δεν έγινε γνωστό αν αυτό περιλαμβάνει τον Astarion, καθώς ο Newbon δεν το επιβεβαίωσε. Την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τη στιγμή που έγινε το συγκεκριμένο livestream, και έτσι μπορεί πλέον κάποιος να έχει ανακαλύψει αυτό το συγκεκριμένο δίωρο, βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής. Εδώ να σημειωθεί πάντως ότι παρόλο τις δικές μας προσπάθειες δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε αυτό το σημείο.

Ένας τίτλος τόσο μεγάλος σε διάρκεια όσο είναι το Baldur's Gate 3 είναι φυσικό να έχει μυστικά, και μεγάλα και μικρά ταυτόχρονα. Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Reddit, έδειχνε την Karlach σε μία στιγμή που «έσπαγε» τον τέταρτο τοίχο, δηλαδή απευθυνόταν στο κοινό. Η ηθοποιός πίσω από τη φωνή της Karlach, η Samantha Beart με μία ανάρτηση της στο Twitter/X, επιβεβαίωσε ότι αυτή η στιγμή ήταν αληθινή αλλά το συγκεκριμένο βίντεο στο Reddit προήλθε από αλλαγή στα αρχεία του τίτλου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως μπορεί κάποιος να κάνει αυτή την σκηνή να «ξεκλιδωθεί» παίζοντας κανονικά και χωρίς να πειράξει τα αρχεία του τίτλου.

Διαβάστε επίσης για την συμμετοχή των ηθοποιών του Baldur's Gate 3 σε livestreams D&D και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification