Οι πωλήσεις των Xbox Series X/S

Hot
Ερμής Δερβίσης
Οι πωλήσεις των Xbox Series X/S

Οι πωλήσεις των Xbox Series X/S

Έφτασαν τα 12 εκατομμύρια, σύμφωνα με αναλυτή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/7/21] Το Xbox Series X είναι η ταχύτερη σε πωλήσεις κονσόλα της Microsoft όλων των εποχών, για το διάστημα που βρίσκεται στην αγορά και εκτιμάται ότι έχει φτάσει τις 6.5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Την ανακοίνωση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella σε συνάντηση με τους επενδυτές της. Ο αναλυτής της εταιρείας Niko Partners, Daniel Ahmad, εκτιμάει ότι οι συνολικές πωλήσεις των Xbox Series X και Series S μέχρι τις 30 Ιουνίου είναι 6.5 εκατομμύρια. Την αντίστοιχη χρονική περίοδο, το Xbox One είχε 5.7 εκατομμύρια πωλήσεις και το Xbox 360 είχε 5 εκατομμύρια. Ο Ahmad θύμισε επίσης ότι το Xbox 360 είχε περισσότερες συνολικές πωλήσεις από το Xbox One στην διάρκεια της ζωής του.

[UPDATE: 27/10/21 - 8 εκατομμύρια πωλήσεις] Οι πωλήσεις των Xbox Series X/S έφτασαν τα 8 εκατομμύρια, σύμφωνα με τον έγκυρο Insider Daniel Ahmad.

Οι συνδρομές του Xbox Game Pass έχουν ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια. Υπάρχουν ακόμη ελλείψεις στα αποθέματα. Επίσης, η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι κονσόλες Xbox έχουν ανέβει σε ποσοστό κατά 166% μεγαλύτερο σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο, λόγω υψηλής ζήτησης των κονσολών Xbox Series X/S.

H Αμερικάνικη εταιρεία σημείωσε στο gaming παράρτημά της κέρδη της τάξεως των 3,6 δις δολαρίων για το διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, το οποίο ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα στην ιστορία του Xbox. Τα συνολικά έσοδα του τριμήνου ήταν 45.3 δις, κατά 22% μεγαλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Τα συνολικά έσοδα της Microsoft από όλο τον όμιλό της, μόνο για το τρίμηνο, ήταν 20.5 δις δολάρια.

[UPDATE 2: 11/1/22 - 12 εκατομμύρια πωλήσεις, σύμφωνα με αναλυτή] Ο έγκριτος αναλυτής της gaming βιομηχανίας, Daniel Ahmad, δήλωσε στο Twitter ότι οι κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S έχουν πουλήσει γύρω στις 12 εκατομμύρια μονάδες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι το Xbox Series S επέτρεψε στη Microsoft να διοχετεύσει στα ράφια των καταστημάτων περισσότερες κονσόλες, απ' ότι αν κυκλοφορούσε σκέτο το Xbox Series X.

Διαβάστε επίσης για τις συνολικές πωλήσεις του PS5 και συζητήστε για το Xbox Series X στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification