Οι πωλήσεις του Elden Ring

Hot
Ερμής Δερβίσης
Οι πωλήσεις του Elden Ring

Οι πωλήσεις του Elden Ring

Έφτασαν τα 20 εκατομμύρια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/3/22] Η Bandai Namco και η FromSoftware ανακοίνωσαν ότι το Elden Ring έφτασε τα 12 εκατομμύρια πωλήσεις.

1 εκατομμύριο από τις πωλήσεις έγιναν στην Ιαπωνία, όπου η FromSoftware ήταν η ίδια publisher του τίτλου. Το συνολικό νούμερο πωλήσεων αφορά και τις digital και τις retail πωλήσεις, χωρίς να ανακοινωθούν συγκεκριμένα νούμερα για το κάθε είδος. Ο Hidetaka Miyazaki δήλωσε: "Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε πόσοι άνθρωποι παίζουν Elden Ring. Ελπίζουμε οι παίκτες να απολαμβάνουν την μεγάλη ελευθερία, όσο εξερευνούν αυτόν τον τεράστιο κόσμο και ανακαλύπτουν τα πολλά μυστικά του ενώ αντιμετωπίζουν τις πολλές απειλές του. Σας ευχαριστούμε για την συνεχόμενη υποστήριξη".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bandai Namco, Yasuo Miyakawa δήλωσε: "Ευχαριστώ όλους τους fans που έβαλαν το Elden Ring στην gaming ζωή τους. Επίσης δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανος που συμμετείχε στην δημιουργία του".

[UPDATE: 11/5/22 - 13,4 εκατομμύρια πωλήσεις] Η Bandai Namco ανακοίνωσε στους επενδυτές της ότι το Elden Ring έχει πουλήσει 13,4 εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι ένα από τα πρώτα σε πωλήσεις games της εταιρείας και δείχνει ότι μπορεί να γίνει ακόμα και το Νο.1 σε συνολικές πωλήσεις. Δείτε εδώ τα πρώτα σε πωλήσεις games (και τις πρώτες σε πωλήσεις σειρές) της εταιρείας.

[UPDATE 2: 18/8/22 - 16,6 εκατομμύρια πωλήσεις] Η Bandai Namco δημοσίευσε τα οικονομικά της στοιχεία και το Elden Ring έχει πουλήσει 16,6 εκατομμύρια αντίτυπα σε λιγότερο από 6 μήνες απ' την κυκλοφορία του. Τα στοιχεία αφορούν μέχρι και τον Ιούνιο του 2022.

[UPDATE 3: 15/11/22 - 17,5 εκατομμύρια πωλήσεις] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Elden Ring έχει πουλήσει 17,5 εκατομμύρια αντίτυπα. Ξεπέρασε σε πωλήσεις Sekiro και Dark Souls 3 μαζί. Ο αριθμός αφορά τις πωλήσεις μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου.

[UPDATE 4: 22/2/23 - 20 εκατομμύρια πωλήσεις] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Elden Ring έχει πουλήσει πλέον 20 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο αριθμός αυτός επετεύχθη ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η οποία έγινε τον Φεβρουάριο του 2022.

Διαβάστε το review του Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification