Το 50% των πρόσφατων πωλήσεων των games της Capcom έγιναν στα PC

Ερμής Δερβίσης
Το 50% των πρόσφατων πωλήσεων των games της Capcom έγιναν στα PC

Το 50% των πρόσφατων πωλήσεων των games της Capcom έγιναν στα PC

Σύμφωνα με τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα.

Η Capcom ανακοίνωσε σε πρόσφατη αναφορά στους επενδυτές της ότι το 50% των πρόσφατων πωλήσεών της έγιναν στα PC.

Παρόλα αυτά η Ιαπωνική εταιρεία δήλωσε ότι οι πωλήσεις και τα κέρδη του τελευταίου εξαμήνου έπεσαν καθώς δεν είχε κάποια μεγάλη κυκλοφορία, όπως ήταν το Resident Evil Village το 2021. Τα συνολικά νούμερα της τελευταίας χρονιάς ανέβηκαν όμως, καθώς τα ήδη υπάρχοντα games της Capcom συνεχίζουν να κάνουν αρκετές πωλήσεις.

Οι μονάδες πωλήσεων είχαν φτάσει τις 11 εκατομμύρια για το πρώτο μισό του οικονομικού έτους 2020 και το νούμερο έφτασε τα 13.2 εκατομμύρια στο οικονομικό έτος 2021. Αυτή τη χρονιά το νούμερο ανέβηκε στις 16.1 εκατομμύρια μονάδες Οι ψηφιακές πωλήσεις ανέβηκαν επίσης στο 91.5% των συνολικών πωλήσεων στο πρώτο μισό του οικονομικού έτους, σε σχέση με το 70.2% της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι.

Διαβάστε επίσης για τις πιθανότητες που δίνει η Capcom σε ένα Resident Evil: Code Veronica remake και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification