Το Xbox Live μετονομάζεται σε Xbox network

Το Xbox Live μετονομάζεται σε Xbox network

Το Xbox Live μετονομάζεται σε Xbox network

Η Microsoft αλλάζει την επωνυμία της υπηρεσίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/3/21] Η Microsoft πλέον αναφέρεται στο Xbox Live ως Xbox network, σε ορισμένες τουλάχιστον κονσόλες, χωρίς να έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν η υπηρεσία αλλάζει επίσημα όνομα.

Ο δημοσιογράφος Tom Warren ήταν από τους πρώτους που παρατήρησαν αυτή την αλλαγή. Το dashboard του Xbox πλέον αναφέρεται στο Xbox Live ως Xbox network, πυροδοτώντας θεωρίες ότι η Microsoft ενδέχεται να εξετάζει μια αλλαγή στην ονομασία της online υπηρεσίας της. To GameSpot επιβεβαίωσε ότι είδε την ίδια αλλαγή, αν και στο Xbox Series X που χρησιμοποιούν οι συντάκτες του περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Xbox Insider το οποίο δέχεται updates πριν την επίσημη κυκλοφορία τους για το ευρύτερο κοινό.

Η λέξη network αναγράφεται χωρίς το πρώτο της γράμμα να είναι κεφαλαίο. Θεωρητικά εάν το Xbox Live θα άλλαζε όνομα σε Xbox Network, θα ανέμενε κανείς ότι το πρώτο γράμμα της λέξης Network θα ήταν κεφαλαίο. Ωστόσο η φημολογία τροφοδοτήθηκε περεταίρω από το γεγονός ότι ο Larry Hryb, εκπρόσωπος της Microsoft, άλλαξε την ονομασία του καναλιού του στο YouTube από "Larry Hryb, Xbox Live's Major Nelson" σε "Larry Hryb, Xbox's Major Nelson."

 

 

Η Microsoft δέχτηκε κριτική νωρίτερα φέτος όταν ανακοίνωσε αύξηση της τιμής για συνδρομή στο Xbox Live Gold, κίνηση που η εταιρεία ανακάλεσε λίγο αργότερα. Πέραν αυτού, η Άμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει το Xbox Live Gold ως προαπαιτούμενο για να μπορείτε να παίζετε free-to-play games. Σύμφωνα με ορισμένους, η Microsoft αποζητά την σταδιακή εγκατάλειψη του Xbox Live εν γένει, καθώς η εταιρεία εστιάζει στο μέλλον της με το Xbox Game Pass. Το αν θα συμβεί κάτι τέτοιο μένει να φανεί με τον καιρό.

[UPDATE: 23/3/21 - Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το Xbox Live μετονομάζεται σε Xbox network] Η Microsoft επιβεβαίωσε και επίσημα ότι το Xbox Live θα μετονομαστεί σε Xbox network. Σύμφωνα με το The Verge η αλλαγή αυτή γίνεται για να ξεχωρίσει η υπηρεσία από τις συνδρομές Xbox Live Gold.

Διαβάστε επίσης για τα προβλήματα στους servers του Xbox Live και συζητήστε για την υπηρεσία της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification