PES 2015: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα στοιχεία

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
PES 2015: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα στοιχεία

PES 2015: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα στοιχεία

Διαβάστε αναλυτικά για τις αλλαγές και τις προσθήκες του επόμενου μέλους της σειράς.

Το PES 2015 θα είναι το πρώτο game της σειράς που θα κυκλοφορήσει στα Xbox One και PS4, μιας και πέρυσι το PES 2014 είχε διατεθεί μόνο στα Xbox 360, PS3 και PS2 όσον αφορά τις οικιακές κονσόλες. Η Konami, με το μοτό "The Pitch is Ours" θα προσπαθήσει να μεταφέρει στις οθόνες σας με ρεαλιστικό τρόπο τους αγώνες ποδοσφαίρου. Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο τύπου για το PES 2015, όπου γίνονται γνωστά τα πρώτα στοιχεία του παιχνιδιού, με όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες που θα υπάρξουν.

"The pitch is ours"
Το PES 2015 επικεντρώνεται στο γήπεδο. Μέσα από τις συνδυασμένες προσπάθειες δύο εταιρειών ανάπτυξης, της Konami στο Τόκιο και του παραρτήματος στην Αγγλία, θα αναπαραχθούν όλες οι στιγμές ενός συναρπαστικού αγώνα ποδοσφαίρου με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο. Το PES 2015 θα ορίσει την επιστροφή στις βασικές αξίες του PES για απόλυτο έλεγχο, εξαιρετικά ευαίσθητο χειρισμό και έμφαση στο gameplay, όπου ο χρήστης μπορεί χωρίς εμπόδια να παίξει όπως ακριβώς θέλει. Η KONAMI έχει δουλέψει σε όλα τα σημεία ώστε κάθε πάσα, κάθε σουτ και κάθε κίνηση εκτός φάσης να είναι επιτέλους ισορροπημένη ώστε το αποτέλεσμά της να προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στον παίκτη και στον τρόπο που προβάλλεται στο γήπεδο.

Ορίζοντας τις τρεις αρχές ενός σύγχρονου ματς, η PES Productions έστησε από την αρχή τους μηχανισμούς των σουτ και του τερματοφύλακα.

pes 2015 1

Excitement Of Goals
Ένα νέο σύστημα σουτ επιτρέπει μία τεράστια γκάμα από διαφορετικές εκτελέσεις χωρίς περιορισμούς, με απόλυτο έλεγχο και διαφορετικά επίπεδα δύναμης. Η αντιμετώπιση πολλών διαφορετικών στυλ επιθέσεων ορίζει και το νέο ρόλο του τερματοφύλακα, ώστε ενστικτωδώς να μπορεί να κλείσει τα κενά και να προβάλει και αυτός με τη σειρά του τεράστια ποικιλία στους τρόπους αντιμετώπισης της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής κέντρου βαρύτητας.

Final Pass
Με τον ίδιο τρόπο, οι επιλογές στις πάσες έχουν αυξηθεί τρομακτικά, ειδικά στην τελική πάσα. Επιτρέπουν τόσο μικρά πλασέ όσο και χαμηλές δυνατές πάσες με τη χρήση νέων physics routines που εξασφαλίζουν ρεαλιστική συμπεριφορά της μπάλας. Αυτό θα ισχύσει σε όλες τις καταστάσεις όπως υπόσχεται η Konami, παρέχοντας διαφορετικές εκβάσεις ανάλογα με τις επιλογές σας.

1 on 1
Το τρίτο βασικό στοιχείο είναι η πλήρης ανανέωση του συστήματος κοντινού κοντρόλ. Η θέση του παίκτη είναι ουσιώδους σημασίας, αλλά η δυνατότητα ντρίμπλας και απώθησης του παίκτη που σε μαρκάρει θα υποστει τεράστια βελτίωση στο PES 2015. Δείτε τι υπόσχεται η Konami για το gameplay και την engine όσον αφορά στις μάχες σώμα με σώμα:


Απίστευτα Response Times:
 Αστραπιαίες αντιδράσεις από το χειριστήριο στην οθόνη σας επιτρέπουν να αντιδράτε ενστικτωδώς σε κάθε φάση.

Full Pitch A.I.: Η μηχανή του παιχνιδιού τώρα διαθέτει A.I. που μεταλλάσσεται συνεχώς καλύπτοντας όλες τις εξελίξεις στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να κάνουν σπριντ στον κενό χώρο, να καλύπτουν τα κενά και να δημιουργούν ευκαιρίες ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός οθόνης.

Closest Control: Υπερισχύστε ενάντια στους αμυντικούς χρησιμοποιώντας τις ειδικές προσωπικές ντρίμπλες και ικανότητες του κάθε παίκτη και όχι στάνταρ κόλπα. Ο συνδυασμός των σύντομων ορμητικών σπριντ με τις παρεμποδίσεις επιτρέπει τον πιο ρεαλιστικό έλεγχο κοντινών επαφών μέχρι τώρα.

Case for Defense: Έχετε πλήρη έλεγχο στο πότε θα παρεμποδίσετε, θα κάνετε τζαρτζάρισμα ή θα μπλοκάρετε τον επιθετικό. Η επιτυχής άμυνα εξαρτάται από τις σωστές αποφάσεις που θα πάρετε.

pes 2015 3

Τα θετικά της FOX Engine
Οι next-gen εκδόσεις του PES 2015 φέρνουν επιτέλους την πλήρη ενσωμάτωση της εντυπωσιακής FOX Engine των Kojima Productions στο PES. Έχοντας κάνει την αρχή πέρσι σε εμβρυακό στάδιο της μηχανής, φέτος η πλήρης ισχύς της νέας τεχνολογίας θα συνδυαστεί τέλεια με τη δύναμη των PS4-Xbox One, πράγμα που θα επιτρέψει αξεπέραστο επίπεδο τεχνικής αρτιότητας στα γραφικά καθώς και απόδοση στο παιχνίδι που μέχρι τώρα ήταν αδύνατη.

Behavioral Patterns: Το PES 2015 διαθέτει μία τεράστια γκάμα από παίκτες που παίζουν και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι πραγματικοί αντίστοιχοι παίκτες στην κανονική ζωή. Από τότε που κυκλοφόρησε το PES 2014 μέχρι σήμερα, η KONAMI έχει αναπαράγει ρεαλιστικά πάνω από 3000 παίκτες – το PES 2015 θα εμπλουτίσει αυτό το οπλοστάσιο δίνοντας στους παίκτες αυτούς προσωπικά animations και στυλ παιχνιδιού.

Poetry in Motion: Η ατομικότητα των παικτών γίνεται ακόμα πιο έντονη με τα νέα ομαλοποιημένα και ανεμπόδιστα animations. Δεν γίνονται θυσίες στα animations για χάρη της γρήγορης απόκρισης, αλλά οι κινήσεις έχουν τέλεια ροή, υπολογισμένη σε real-time χρόνο και σε συνάρτηση με τη θέση του παίκτη σε σχέση με τη μπάλα και την ταχύτητά της.

pes 2015 4

Bring the Noise: Το PES 2015 αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα ενός κορυφαίου ματς. Τα animations του πλήθους έχουν δεχτεί τρομερή βελτίωση και η ροή του αγώνα συμβαδίζει με περίπλοκες και εντυπωσιακές κινήσεις και εφέ στους θεατές.

Let There Be Light: Όλα τα στοιχεία των γραφικών του παιχνιδιού, από τους παίκτες και το πλήθος μέχρι το στάδιο, τώρα δέχονται φως από μία ενιαία real-time πηγή φωτός που φέρνει μία φυσικότητα στο σύνολο της προβολής του παιχνιδιού.

PES ID Returns: Η σειρά PES πάντα επικεντρωνόταν στο ρεαλισμό του ποδοσφαιριστή, αναπαράγοντας τις ικανότητές του. Το PES 2015 εξοπλισμένο με τη FOX Engine είναι ακόμη πιο επικεντρωμένο σε αυτό τον τομέα από τους προκατόχους του, στοχεύοντας στο να ζωντανέψει πλήρως όλους τους παίκτες – να αναδημιουργήσει όλα τα στυλ όλων των αστέρων του κόσμου.

PES ID: Οι ομάδες είναι στημένες όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Και ενώ οι αστέρες της κάθε ομάδας είναι αμέσως αναγνωρίσιμοι από τις κινήσεις και το τρέξιμό τους, λειτουργούν στα πλαίσια της τακτικής και του χαρακτήρα της ομάδας στην οποία παίζουν.

pes 2015 5

Balance of Play: Οι ομάδες αυτόματα υιοθετούν τη στρατηγική των πραγματικών αντίστοιχων ομάδων τους, είτε αυτό έχει να κάνει με ομάδες που παίζουν κλειστά με αντεπιθέσεις, είτε με επιθετικές ομάδες είτε με οποιοδήποτε άλλο στυλ.

Realistic Abilities: Ενώ οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου έχουν την ικανότητα να προσφέρουν εντυπωσιακές σκηνές μέσω των ικανοτήτων τους, το PES 2015 βασίζεται στις γενικότερες ικανότητες των παικτών και όχι τόσο στα ειδικά τρικ και ντρίμπλες που μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης. Η υπερίσχυση ενός παίκτη μέσα από τη χρήση του σωστού timing και του κοντινού ελέγχου είναι το κλειδί για το επιθετικό παιχνίδι, και μόνο όσοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και περίπλοκες ντρίμπλες θα έχουν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν σώσουν κάποια δύσκολη κατάσταση με αυτές, και πάλι όχι πάντα.

Με όλα αυτά σαν στόχους όμως η KONAMI δεν θα παραλείψει να προσφέρει όλα τα στοιχεία και τις επιλογές που περιμένουν οι χρήστες. Μία νέα σειρά από επιλογές θα προστεθούν στις ήδη διαθέσιμες στο PES 2015.

pes 2015 6

myClub: Τεράστιες προσθήκες στο Master League Online που θα επιτρέπει να συμμετέχουν παίκτες με τα συγκεντρωμένα GP ή μέσω μικροσυναλλαγών μέσα από τις συναλλαγές με άλλα club. Οι ατζέντηδες πλέον θα χρησιμεύουν στο να προσπαθούν να πετύχουν τις προσδοκίες των παικτών, ενώ δυσαρεστημένοι παίκτες θα μπορούν να χαλάσουν την ισορροπία σε μία ομάδα. Όλα αυτά θα ισχύουν και στο Offline Mode.

Live Updates: Κάθε βδομάδα όλες οι μεταγραφές και οι αλλαγές στις ομάδες του Αγγλικού, Γαλλικού, Ιταλικού, Ισπανικού και Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος θα προσαρμόζονται. Επίσης θα αλλάζει και η ίδια η Player Data. Αν ένας παίκτης δηλαδή σκοράρει συνεχώς στην πραγματική ζωή, τα στατιστικά και η φόρμα του θα αλλάζουν αυτόματα και στο παιχνίδι. Αυτό θα ισχύει αυτόματα σε όλα τα online modes και εφόσον το επιθυμούν οι παίκτες θα ισχύει και στα offline.

Accurate Player Stats: Το σύστημα παραμέτρων και αξιολόγησης των παικτών έχει στηθεί από την αρχή και η Konami συνεργάζεται με σημαντικά community sites σε όλο τον κόσμο ώστε να δημιουργήσει την πιο ρεαλιστική βάση δεδομένων.

pes 2015 7

Adaptable Match Environments: Ο αντίπαλός σας παίζει απίστευτο passing game; Θέλετε να παίξετε βρώμικα; Μπορείτε να μην κουρέψετε το γρασίδι πολύ κοντό ή να το ποτίσετε υπερβολικά πριν τον αγώνα. Οι παίκτες έχουν πλέον πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα από λεπτομέρειες.

Στους επόμενους μήνες η KONAMI θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, τα γραφικά του, τα physics της μπάλας, τις καιρικές συνθήκες και πως αυτές επηρεάζουν τη φυσική, τα νέα πρωταθλήματα, ένα επαναστατικό σύστημα ρόλων, βελτιωμένα edit modes σε παίκτες και στάδια, συστήματα online και τεχνολογία anti-cheat, όπως επίσης βελτιώσεις σε ήδη υπάρχοντα συστήματα όπως το Master League και το Become A Legend.

To PES 2015 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014 για PS4, Xbox One και άλλες πλατφόρμες.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 BlaCkFeATh3R (Level 18) 03/07/2014 20:11
Δυναμικές οι καινοτομίες του καινούριου Pro!Περιμένουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να μην απογοητεύσει τους φαν της σειράς!
#2 +1 spyros1908 (Level 10) 03/07/2014 20:43
H Konami για 2η φορά μέσα σε λίγες μέρες μας κοροϊδέψε! Που είναι πάλι το βίντεο που θα έπαιζε σήμερα? Γι ' αυτό τα τελευταια χρόνια είναι έτη πίσω από το fifa..
#3 +1 Akis 7 (Level 20) 03/07/2014 21:10
Αρκετες καινοτομιες βλεπω και μαρεσει.Παντως αν δεν δουμε gameplay δεν πιστευω τιποτα ακομα.Ελπιζω να εχουν κανει καλη δουλεια σε σχεση με περσι.Βασικα ελπιζω να εχουν καλη δουλεια για να περασουν και το FIFA το οποιο ειναι στην κορυφη τα τελευταια χρονια.Ευχομαι πραγματικα το pro να γινει και παλι καλυτερο οπως ηταν στο PS2, τοτε που πραγματικα ηταν ετη μπροστα απο το FIFA....
#4 stegal (Level 11) 04/07/2014 15:14
ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το pes 2014...δεν ξερω για εσας εμενα δεν μου αρεσε καθολου...
#5 -1 GeorgeEvo (Level 11) 05/07/2014 00:12
απ' ότι ειδα ειναι πολυ καλο και εχουνε γινει και πολλες αλλαγες και παρα πολυ προσθετα το μονο αρνητικο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι οι κουκιδες το περιμενω πως και πως...!!!
#6 -1 Akis 7 (Level 20) 05/07/2014 12:29
Ενταξει δεν καταλαβα και πολλα ετσι οπως το εδειχνε αλλα νομιζω και παλι πως δεν θα ειναι η τελικη μορφη ετσι!!!
#7 +1 Naikoouz (Level 9) 06/07/2014 00:01
Σαν το FIFA τίποτα παιδιά! Καλό το PRO αλλά...
#8 +1 Misfit (Level 20) 06/07/2014 12:21
...αν δεν βάλουν τους διαιτητές να κάνουν την γραμή με το σπρέϋ στο τοίχος στα φάουλ, δεν έχουν κάνει τίποτα :-)

Για να σοβαρευτώ, κάθε φορά και για το PES και για το FIFA ακουώ βαρύγδουπες ανακοινώσεις του τύπου "poetry in motion" και "realistic abilities" αλλά τελικά βλέπω μικροδιαφορές (μικροβελτιώσει ς;) στο gameplay. Ελπίζω αυτή τη φορά να δούμε κάτι πραγματικά next -gen. Αν μη τι άλλο, το Fifa 14 στα one/ps4, δημιούργησε προσδοκίες. Για να δούμε...
#9 +1 euris13 (Level 22) 06/07/2014 17:40
Μονο FIFA φετος εκτος κι αν η κοναμι κανει το θαυμα!
#10 +1 KINGxCOOLZ (Level 13) 06/07/2014 20:53
Ακόμα πιστεύω ότι το Fifa θα είναι καλύτερο.
#11 Agisilaosss (Level 21) 07/07/2014 01:30
Αντε να δουμε τι θα δουμε και αυτη την φορα..Περιμενου με πολλα απο την αγαπημενη μας σειρα,πολυ ωραια ολα αυτα στα γραπτα το θεμα ειναι να τα δουμε τι θα βγαζουν στο παιχνιδι..Αντε να δουμε.
Notification