Legends of Runeterra: League of Legends Card game

Hot
Legends of Runeterra: League of Legends Card game

Legends of Runeterra: League of Legends Card game

Ανακοινώθηκε και επίσημα.

[Αρχική δημοσίευση: 9/11/18] Η Riot Games απέκτησε 9 trademarks για το Legends of Runeterra, τα οποία κατοχυρώθηκαν το trademark L τα οποία είναι 9 στο σύνολο και πάρθηκαν φέτος τον Οκτώβριο.

Το Runeterra είναι το όνομα του κόσμου στον οποίο διαδραματίζεται το League of Legends. Μπορεί να είναι ένα spin-off, ένα TV show ή ακόμα και μία ταινία καθώς τα trademark καλύπτουν μία μεγάλη ποικιλία. Μπορεί η Riot να μην είναι ευχαριστημένη με ένα επιτυχημένο esport παιχνίδι και να αναζητά το επόμενο. Οτιδήποτε και να είναι, η Riot αρχικά πρέπει να κοιτάξει τα θέματα που απασχολούν τόσο το community αλλά και τις εργασιακές συνθήκες που καλούνται να ανταπεξέλθουν οι γυναίκες. Σίγουρα αυτό που θα ευχαριστούσε πολλούς είναι από την ημέρα κυκλοφορίας του νέου πιθανού τίτλου, να υπήρχαν ξεκάθαρες ποινές για τους toxic παίχτες.

Διαβάστε ακόμη για τις σεξιστικές συμπεριφορές προς μέλη της Riot Games.

[UPDATE: 16/10/19 - Επίσημη ανακοίνωση] Η Riot Games ανακοίνωσε και επίσημα το Legends of Runeterra, ένα Card game στον κόσμο του League of Legends, με τους γνώριμους σε όλους μας champions.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση PAX Aus 2019. Οι Champions και οι κάρτες αφορούν τις έξι βασικές περιοχές της Runeterra (Demacia, Noxus, Ionia, Piltover & Zaun, Freljord και Shadow Isles). Το mana σας αυξάνεται σε κάθε turn, όπςω και στο Hearthstone. Το Mana σας επιτρέπει να παίξετε με creatures και champions, που έχουν τα κλασικά στατιστικά attack και defense που συναντάμε σε card games, καθώς επίσης και abilities ή buffs που καθορίζουν πως θα συμπεριφερθούν στη μάχη. Μπορείτε φυσικά να επιτεθείτε και στο Nexus (βάση) του αντιπάλου και αν την κατεβάσετε στο 0 να κερδίσετε το ματς.

Τα παιχνίδια στο Legends of Runeterra θα διαρκούν 15-20 λεπτά. Υπάρχουν διάφορες διαφοροποιήσεις σε σχέση με άλλα Card games, όπως για παράδειγμα στο damage που κάνετε στο Nexus. Τα spells κάνουν direct damage, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικό mana pool από τις κάρτες χαρακτήρων, ενώ μπορούν να γίνουν counter. Κάποια spells είναι γρήγορα και άλλα αργά και γίνονται queue στη μέση του πεδίου μάχης (με γύρους). Στόχος σας είναι επίσης να δημιουργήσετε συνεργασίες μεταξύ των champions, όπως γίνεται σε card games τύπου Magic The Gathering. Για παράδειγμα, ένας champion μπορεί να κάνει level up αν επιτύχετε έναν αριθμό από damage στους εχθρούς σας, ενώ με άλλους champions μπορείτε να κάνετε target πολλαπλούς εχθρούς. Σε κάθε level up κερδίζετε νέα abilities χωρίς να χαλάσετε resources.

Το Legends of Runeterra αναμένεται να έχει απήχηση στους fans του League of Legends και θα προσπαθήσει να μπει "σφήνα" στην πρωτιά του Hearthstone. Στο deckbuilding δεν υπάρχουν τυχαία card packs που μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα (προς το παρόν), αλλά μπορείτε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα σε wild cards τις οποίες αλλάζετε με όποια θέλετε από το deck σας. Επισης, υπάρχουν περιορισμοί στις εβδομαδιαίες αγορές, ενώ υπάρχουν και quests για να κάνετε level up και να ξεκλειδώσετε νέες κάρτες. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε skins με πραγματικά χρήματα.

Κάντε προ-εγγραφή για να σας έρθει κωδικός για το παιχνίδι και να μπορέσετε να παίξετε την closed beta. Μέσα στο 2020 αναμένεται μια μεγαλύτερη beta. Το Legends of Runeterra θα κυκλοφορήσει σε PC, Mac, Android και iOS.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends Card game που ανακοινώθηκε σήμερα.

Η Riot Games ετοιμάζει επίσης το League of Legends για κονσόλες και κινητά για το οποίο ανακοινώθηκαν και επίσημα πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

 

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification