Humankind: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
 
0.0 ()
3
Humankind: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Humankind: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Amplitude Studios ανακοίνωσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/20] Η Amplitude Studios είχε ανακοινώσει το νέο 4X Strategy game της με όνομα Humankind στην Gamescom 2019. Η περίοδος κυκλοφορίας του όμως άλλαξε, καθώς η Amplitude Studios θέλει την βοήθεια των fans για την ανάπτυξή του, κάτι που θα γίνει με περιορισμένα preview builds μέσω του Open Dev. Όποιος πάρει μέρος θα έχει πρόσβαση σε τρία χρονικά περιορισμένα σενάρια.

Το Humankind έχει ένα avatar system στο οποίο δημιουργείτε το δικό σας avatar καθώς περνάτε μέσα από τις χρονικές περιόδους και βλέπετε τον πολιτισμό σας να εξελίσσεται. Το avatar θα αλλάζει εμφανισιακά καθώς παίζετε, κερδίζετε achievements και σύμφωνα με τον τρόπο που αναπτύσσετε τον πολιτισμό σας. Ο αρχηγός του πολιτισμού σας θα μπορεί να ανέβει level μέσω του progression system, το οποίο θα σας δίνει την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε custom εμφανίσεις και άλλα, έτσι ώστε να τα δείχνετε σε multiplayer αγώνες με έως 8 παίχτες.

[UPDATE: 21/10/20 – Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021] Η Sega ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Strategy, Humankind της Amplitude Studios για τον Απρίλιο του 2021.

Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά η Sega το μετέθεσε για το 2021. Πλέον οριστικοποίησε και τον μήνα κυκλοφορίας. Πάντως αν προπαραγγείλετε το Humankind θα έχετε ως bonus διάφορα cosmetics μέσω της Digital Deluxe Edition.

Η retail έκδοση του Humankind θα έρχεται με steel case ή με ανακυκλώσιμη οικολογική συσκευασία. Το Humankind ήταν playable για λίγο καιρό μέσω της Early Access ενώ κυκλοφορεί και demo για το Google Stadia.

[UPDATE: 25/3/21 - Η Amplitude Studios ανακοίνωσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Sega και η Amplitude Studios ανακοίνωσαν την καθυστέρηση κυκλοφορίας του επερχόμενου Strategy με τίτλο Humankind.

Σε πρόσφατο press release η Amplitude Studios ανακοίνωσε ότι θα αναβάλλει την κυκλοφορία του Humankind, ώστε να βελτιώσει τομείς όπως η προσβασιμότητα, η ταχύτητα, η ισορροπία, η διπλωματία και το AI: "Η ομάδα θα επικεντρωθεί στην βελτίωση των σημείων που εντόπισε το community ότι χρειάζονται περισσότερη δουλειά στο προηγούμενο Lucy OpenDev, όταν διάφοροι παίκτες δοκίμασαν 4 περιοχές και 40 cultures του Humankind ώστε να εκφράσουν τις σκέψεις τους."

Ο chief creative officer και επικεφαλής της Amplitude, Romain de Waubert de Genlis δήλωσε: "Ήταν καταπληκτικό το να βλέπεις το community να παίζει το Humankind κατά την διάρκεια της πρόσφατης OpenDev συνεδρίας και να ακούμε την άποψη των παικτών. Οι παίκτες ήταν ανέκαθεν στην καρδιά της φιλοσοφίας της Amplitude και η κυκλοφορία του Humankind τον Αύγουστο θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε περισσότερο με το community ώστε να το τελειοποιήσουμε για μία φανταστική εμπειρία από την πρώτη κιόλας ημέρα."

Η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο τρέιλερ, δίνοντας μία γεύση των στοιχείων του Humankind και ευχαριστώντας τους παίκτες για το feedback. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παραπάνω.

Το Humankind θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου 2021 για PC μέσω Steam και Epic Games Store.

 

Δείτε περισσότερα για το Humankind εδώ και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/10/2020 08:10
Αναμένουμε για την κυκλοφορία του το 2021 .Μέχρι τότε θα έχουμε πολλές πληροφορίες να διαβάσουμε.
Notification