Farm Manager 2021

Farm Manager 2021

Farm Manager 2021

Κάνει την επιστροφή του μετά από τρία χρόνια.

Η γνωστή σειρά Farm Manager έχει νέα προσθήκη καθώς είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά στο Steam.

Ο τελευταίος τίτλος της σειράς ήταν το Farm Manager 2018, οπότε όσοι περίμεναν, μπορούν πλέον να ανέβουν ξανά στο τρακτέρ και ασχοληθούν γενικότερα με την φάρμα τους.

Πιο συγκεκριμένα, θα κληθείτε να ρυθμίσετε το σωστό επίπεδο της σοδειάς, να κρατήσετε χαρούμενο το προσωπικό αλλά και τα ζώα σας, καθώς και να αποκτήσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Θα μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε υλικά από κτήρια που είναι πια εγκαταλελειμμένα. Όλα αυτά θα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, καθώς τώρα υπάρχει νέο interface που κάνει την διαχείριση πιο απλή και πιο εύκολη.

Στο Farm Manager 2021 θα μπορείτε πλέον να καλλιεργήσετε μέχρι και οργανικά προϊόντα, με την βοήθεια που προσφέρει η μεγάλη γκάμα αγροτικών μηχανημάτων, τα οποία μπορούν να αγοραστούν και να πουληθούν κατά βούληση.

Σε ότι αφορά τα ζώα, στο Farm Manager 2021 θα βρείτε για πρώτη φορά μέλισσες, πρόβατα, κοτόπουλα, γαλοπούλες, πάπιες, χήνες και αγελάδες, καθώς και την δυνατότητα δημιουργίας μια φάρμας ψαριών.

Στο παιχνίδι θα προστεθούν και αρκετά νέα κτήρια, όπως το Logistics center, το οποίο σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μεγαλύτερες ποσότητες πόρων ευκολότερα και γρηγορότερα. Ακόμα, θα είναι σημαντικό να κρατήσετε τους εργάτες σας χαρούμενους, καθώς η αποδοτικότητα τους εξαρτάται από αυτό σε μεγάλο βαθμό.

Τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, το παιχνίδι πωλείται ξεχωριστά ή και μέσα σε τρία Bundles για όποιον επιθυμεί να αναβαθμίσει την αγροτική του εμπειρία.

Διαβάστε για το κλείσιμο του FarmVille και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification