• Ειδήσεις
  • Strategy
  • Η Riot Games απενεργοποίησε την Neeko στο League of Legends επειδή έκανε one-shot kills, λόγω bug

Η Riot Games απενεργοποίησε την Neeko στο League of Legends επειδή έκανε one-shot kills, λόγω bug

Ερμής Δερβίσης
Η Riot Games απενεργοποίησε την Neeko στο League of Legends επειδή έκανε one-shot kills, λόγω bug

Η Riot Games απενεργοποίησε την Neeko στο League of Legends επειδή έκανε one-shot kills, λόγω bug

Μεταμορφωνόταν σε Nexus Obelisk.

Η Riot Games απενεργοποίησε προσωρινά την Neeko στο League of Legends επειδή λόγω ενός bug μεταμορφωνόταν σε tower και έκανε one-shot kills.

Η Neeko σαν χαρακτήρας είναι shapeshifter και μπορεί να πάρει μορφές άλλων champions, όμως μόλις δεχτεί damage επαναφέρεται στην πραγματική της μορφή. Λόγω ενός bug όμως μπορεί και μεταμορφώνεται σε Nexus Obelisk, το οποίο προκαλεί το υψηλότερο damage στο παιχνίδι και έχει σχεδιαστεί για defensive murder machine.

Στην παρακάνω δημοσίευση στο Twitter ένας παίκτης δείχνει πως πέθανε με ένα hit από την Neeko:

Λόγω της αδικίας προς τους υπόλοιπους παίκτες, η Riot απενεργοποίησε προσωρινά την Neeko μέχρι να βρει την αιτία του bug. Οι παίκτες του LoL στο Reddit φαίνονται απορημένοι που έγινε κάτι τέτοιο διότι τα Nexus Obelisks δεν είναι χαρακτήρες. Ένας δήλωσε: "Πως είναι δυνατόν να γίνει ένα τέτοιο bug; Ο κώδικάς του παιχνιδιού πρέπει να είναι ένα χάλι για να είναι κάτι τέτοιο εφικτό.Υποθέτω το "everything is coded as a minion meme" δεν είναι μόνο meme τελικά." 

Αυτή είναι μία αναφορά σε ένα post του reddit από το 2015, όπου δείχνει ότι τα πάντα μέσα στο LoL μοιράζονται τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, απλά διαφέρουν στην πολυπλοκότητά τους.Ο RiotXypherous εξήγησε: "Η φράση "everything is a minion" (τα πάντα είναι minions) πάνω κάτω ισχύει αλλά πιο σωστό είναι το "τα πάντα είναι αντικείμενα". Τα Lane minions είναι αρκετά περίπλοκα καθώς έχουν models, animations και A.I.

Κάποιοι άλλοι παίκτες υποθέτουν ότι πρόκειται για λανθασμένο entity type check, όμως το γεγονός ότι η Neeko απενεργοποιήθηκε για περισσότερες από 24 ώρες, δείχνει ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification