• Ειδήσεις
  • Strategy
  • Game Designer του League of Legends αναίρεσε το autoban που του έριξε το παιχνίδι!

Game Designer του League of Legends αναίρεσε το autoban που του έριξε το παιχνίδι!

Game Designer του League of Legends αναίρεσε το autoban που του έριξε το παιχνίδι!

Game Designer του League of Legends αναίρεσε το autoban που του έριξε το παιχνίδι!

Επέστρεψε κύριος την επόμενη μέρα!

Ο Ezra "Phlox"" Lynn, designer του League of Legends, κυκλοφόρησε ένα screenshot από το Discord που αφορούσε το 14ήμερο ban που έλαβε για σκόπιμο feeding, με το συνοδευτικό μήνυμα "Δεν έπρεπε να παίξω με τον Ryze".

Τα προσβλητικά μηνύματα από το Rioter’s match history φαίνεται πως είναι χαρακτηριστικό του Ryze, με τον οποίο ο Phlox δεν είχε και την καλύτερη απόδοση. Με KDA 0/4/1, 8/14/6, 10/21/4 και 7/16/5, δεν μας κάνει εντύπωση πώς το account κατέληξε με automatic suspension.

Υποτίθεται πως ένας παίκτης έχει συγκεκριμένο αριθμό θανάτων. Σε αυτή την περίπτωση αυτό το οποίο υποβοήθησε το ban του Phlox, ήταν πως το σύστημα διέκρινε σκόπιμο feeding. Τέτοιου είδους bans συνήθως αντιστρέφονται χειροκίνητα από το support της Riot Games εάν υπάρχει υπόνοια ότι ο παίκτης απλώς κάνει κακό παιχνίδι, αντί να έχει πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Phlox την επόμενη μέρα αφαίρεσε το ban του και επέστρεψε πίσω στο LoL με τον αγαπημένο του Ryze.

Κατά την διάρκεια της συνεχόμενης κριτικής από την κοινότητα των παικτών για την άρση automated suspensions σε λογαριασμούς, η κατάσταση του Phlox αποτέλεσε τραγικό παράδειγμα υποκρισίας από την πλευρά της Riot Games. Στην πραγματικότητα όμως, αν εξαιρέσουμε το περιστατικό του Phlox, παρόμοιες περιπτώσεις με bans είχανε ταχεία αποκατάσταση.

Παρόλα αυτά, η αδυναμία της Riot να διαχειριστεί τα toxic chat αποτελεί μείζον θέμα συζήτησης στην κοινότητα των παικτών. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σαρκασμού που συνέβησαν στο chat με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να τιμωρηθούν. Όλα τα παραπάνω θεσπίστηκαν την περίοδο που η Riot επινόησε τρόπους καταπολέμησης της τοξικότητας από χρήστες του παιχνιδιού. Στην συνέχεια της season δεν γνωρίζουμε αν η Riot θα ¨μαλακώσει¨ τα automatic chat systems.

Διαβάστε το review του League of Legends και για εκτενή συζήτηση για αυτό επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification