Τα Godus του Peter Molyneux αφαιρούνται από το Steam

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1 1
 Τα Godus του Peter Molyneux αφαιρούνται από το Steam

Τα Godus του Peter Molyneux αφαιρούνται από το Steam

22Cans:'' Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της κοινότητας''.

Η 22Cans επιβεβαίωσε ότι θα αφαιρέσει το Godus και το Godus Wars από το Steam.

Η εταιρία ανάπτυξης 22Cans -που ιδρύθηκε από τον Peter Molyneux της Lionhead Studios- έδωσε σαν δικαιολογία τα προβλήματα που θα προκύψουν με τις τεχνικές αλλαγές που θα έρθουν στο Amazon Web Services, η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει την ικανότητα της 22Cans να προσφέρει κάποια από τα δύο games στους παίκτες.

Η ομάδα δεν επιβεβαίωσε το πότε ακριβώς θα αφαιρεθούν από το Steam, αλλά είπε ότι οι χρήστες που τα έχουν στην κατοχή τους θα μπορούν να τα παίζουν κανονικά χωρίς προβλήματα. Η ομάδα ανάπτυξης σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο Steam είπε:’’ Έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια σημαντικά νέα που αφορούν το Godus και το Godus Wars. Δυστυχώς μετά από μία τεχνική αλλαγή που θα γίνει στο Amazon Web Services,επηρεάζεται η δυνατότητα μας να παρέχουμε στους νέους παίκτες τα απαραίτητα αρχεία των παιχνιδιών, οπότε αυτοί οι δύο τίτλοι θα αφαιρεθούν από το Steam. Οι παίκτες που τα έχουν ήδη στην κατοχή τους μπορούν να συνεχίσουν να τα παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πραγματικά εκτιμούμε αφάνταστα την υποστήριξη που δείξατε στα παιχνίδια μας όλα αυτά τα χρόνια.’’

Όταν κυκλοφόρησε το Godus Wars, ο Peter Molyneux, είχε δηλώσει ότι ουσιαστικά αυτό χάραξε τον δρόμο για το multiplayer. Στη συνέχεια είχαμε την προσθήκη του God of Gods στο οποίο ο Peter Molyneux είχε υποσχεθεί ότι θα συμμετέχει και ο Bryan Henderson(νικητής του Curiosity:what’s Inside the Cube?). Το Godus Wars, το οποίο έφερε κέρδη που χρειάζονταν η 22Cans, δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο Steam μετά την κυκλοφορία του. Την στιγμή που γράφετε το άρθρο, ο αριθμός των παικτών είναι μόνο 4, ενώ μόλις 11 παίζουν το Godus.

Διαβάστε εδώ για το νέο game που ετοιμάζει ο Peter Molyneux και συζητήστε για το Godus και το Godus Wars στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification