Η Blooper Team και η Private Division ετοιμάζουν μια νέα σειρά Survival Horror

Η Blooper Team και η Private Division ετοιμάζουν μια νέα σειρά Survival Horror

Η Blooper Team και η Private Division ετοιμάζουν μια νέα σειρά Survival Horror

Δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2025.

Η Bloober Team, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από διάφορες Psychedelic Horror επιτυχίες όπως Layers of Fear, Observer, The Medium και Blair Witch, ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την εταιρεία Private Division και μαζί θα κυκλοφορήσουν ένα νέο Survival Horror IP.


Η παραπάνω είδηση ανακοινώθηκε στην επέτειο γιορτή των 5 χρόνων της Private Division και είπανε πως το νέο εγχείρημα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, επίσης οι παραγωγοί είπανε πως δεν γνωρίζουν σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες, αλλά η Blooper ανακοίνωσε πως για αρκετό καιρό ακόμη δεν θα δούμε τους καρπούς της προσπάθειας τους καθώς το game δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2025.
Σε μία δήλωση που έγινε από το CEO της Blooper Piotr Babieno, ειπώθηκε πως το μόνο που γνωρίζουμε για το ανώνυμο project είναι πως πρόκειται για ένα “συναρπαστικό Survival Horror Game”, λέγοντας πώς “ ο συγκεκριμένος τίτλος θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να ηγηθούμε στην βιομηχανία του Horror Genre”.

Παρόλα αυτά, η Blooper έχει αρκετές ακόμη εργασίες στην ατζέντα της, μιας και ετοιμάζει την δημιουργία του The Medium για την τηλεόραση όπως επίσης και το remake του Silent Hill 2, το οποίο όταν κυκλοφορήσει θα είναι διαθέσιμο για τα PC και το PlayStation 5.
Η εταιρεία επίσης βάζει τις τελευταίες της πινελιές για το Layers of Fear, νέο remake της next-gen εποχής, οπού θα περιλαμβάνει και τα δύο Layers of Fear σε bundle που θα αφορά ένα συγκεκριμένο “ psychedelic horror chronicle” τα οποία θα περιλαμβάνουν ένα “brand-new story chapter”. Το συγκεκριμένο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο στα PC, το PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα για την ανακοίνωση του Layers of Fear στην Gamescom 2022 και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification