Yakuza 6: The Song of Life preview

Hot
Αργυρώ Σουμπάκα

Αργυρώ Σουμπάκα  

Hearthstone is love, Hearthstone is life
 
0.0 ()
3
Yakuza 6: The Song of Life preview

Yakuza 6: The Song of Life preview

Η επιστροφή του Kazuma Kiryu στους δρόμους του Kamurocho.

 

Η Sega είναι μία εταιρεία ανάπτυξης που δραστηριοποιείται χρόνια στην αγορά και μας έχει προσφέρει πολλά αγαπημένα games, ένα από τα οποία είναι και το Yakuza. Η σειρά Yakuza μετρώντας 12 χρόνια κυκλοφορίας στην Ευρωπαϊκή αγορά επιστρέφει με ένα ακόμα sequel, το Yakuza 6: The Song of Life. Το Action-Adventure της Sega υπόσχεται να προσφέρει δράση και συγκίνηση τόσο στους fans της σειράς όσο και σε αυτούς που είναι νέοι σε αυτή την εμπειρία.

Ζήτημα τιμής
Το Yakuza 6 ακολουθεί τα γεγονότα του προηγούμενου game της σειράς. Αρχικά, σε μορφή flashback, βλέπουμε την εξομολόγηση της Haruka στο κοινό της για την πραγματική ταυτότητα του Kiryu, ενώ εκείνος είναι τραυματισμένος μετά από μάχη με τον Masato Aizawa του Yakuza 5. O Kiryu μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα καταφθάνουν αστυνομικοί με σκοπό τη σύλληψή του. Θέλοντας να γυρίσει στη θετή του κόρη, Haruka, που αρνήθηκε την καριέρα της για χάρη του, αλλά και τα άλλα παιδιά του ορφανοτροφείου που συντηρεί με το κεφάλι ψηλά, ο Kiryu επιλέγει να δεχθεί την ποινή του χωρίς αντιδράσεις.

yakuza 6 2 preview

Τρία χρόνια μετά επιστρέφει στο ορφανοτροφείο. Η Haruka δε βρίσκεται εκεί, αφού προτίμησε να ζήσει ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους, προστατεύοντας τους από την κακή δημοσιότητα που θα δέχονταν λόγω της ανάμιξης του Kiryu στη Yakuza. Έτσι ξεκινά η αναζήτηση της Haruka και η προσπάθεια για την επανένωση της οικογένειας. Το σενάριο του παιχνιδιού προκαλεί το ενδιαφέρον από τα πρώτα κιόλας λεπτά αφού δημιουργεί ερωτήματα και "δέσιμο" με τους χαρακτήρες.

Αναζητώντας τη Haruka 
Το gameplay του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε πως είναι αυτό που περιμένουμε από ένα τυπικό Action-Adventure. Ο χειρισμός είναι απλός με γρήγορες μάχες και δυνατότητα combo, ενώ περιλαμβάνονται και τα "heat actions", συγκεκριμένες κινήσεις που είναι διαθέσιμες στην πορεία της μάχης, χαρακτηριστικές της σειράς Yakuza. Συγκεντρώνοντας experience points, μέσω missions, awards ή απλά καταναλώνοντας ένα σνακ έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε stats όπως attack, defense, evasion κ.α και να ξεκλειδώσετε νέα skills.

Βελτιωμένα γραφικά 
Αξιοποιώντας τη "Dragon Engine" η Sega μας προσφέρει καλύτερα γραφικά με αισθητή διαφορά από τα προηγούμενα games της σειράς Yakuza. Μπορούμε να διακρίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες στους χαρακτήρες, ενώ και τα textures είναι βελτιωμένα. Οι κινήσεις της κάμερας είναι ομαλές κάτι που κάνει πιο ευχάριστη την εμπειρία της εξερεύνησης και των fights.

Yakuza 6 3 preview

Ένας πολλά υποσχόμενος τίτλος
Συνδυάζοντας σενάριο, γραφικά και gameplay το demo τουYakuza 6: The Song of Life μας έκανε να ανυπομονούμε για το release και τη συνέχιση της ιστορίας.

Το Yakuza 6: The Song of Life θα είναι διαθέσιμο στις 17 Απριλίου, ενώ υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελίας και demo.

Διαβάστε για το Yakuza Kiwami 2 και συζητήστε για το Yakuza 6: The Song of Life στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification