FIFA 19 preview

Hot
FIFA 19 preview

FIFA 19 preview

Νέες αλλαγές στο gameplay και συστήματα τακτικής.

Κατά την διάρκεια της E3 2018 είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το Fifa 19 και να πάρουμε μια γεύση από τα νέα χαρακτηριστικά του στο EA Play event. Ορισμένες από τις διαθέσιμες ομάδες ήταν οι Manchester City, Bayern, Dortmund και Juventus.

Καταρχήν στο FIFA 19 θα μπορείτε με το Timed Finishing ενώ σουτάρετε να πατήσετε για δεύτερη φορά το σουτ και μέσω μιας νέας μπάρας ενέργειας να ελέγξετε την δύναμη και την ακρίβεια, αρκεί να πατήσετε το κουμπί στο σωστό timing. Η λειτουργία αυτή δουλεύει με όλα τα είδη των σουτ. Δείτε το αναλυτικό μας άρθρο.

Πέρα από την νέα μπάρα των σουτ, η EA ετοιμάζει διάφορα ακόμη δυνατά χαρακτηριστικά για το Fifa 19. Συγκεκριμένα, ενώ παίζετε διπλό στην ίδια κονσόλα, με την επιλογή "Secretive Goal Kick" μπορείτε να δώσετε πάσα σε συμπαίκτη σας χωρίς να στρίψετε την κάμερα κι έτσι ο αντίπαλος που παίζει δίπλα σας δεν θα το αντιληφθεί.

Πάνω απ' όλα άμυνα
Επίσης, σχετικά με τα μαρκαρίσματα, η EA Sports αντέγραψε την ιδέα της Konami και εισήγαγε το μαρκάρισμα δεύτερου παίκτη στο Fifa 19! Όποτε επιθυμείτε θα μπορείτε να επιλέξετε και συγκεκριμένο δεύτερο παίκτη για να μαρκάρει. Θα μπορείτε επίσης να πείτε σε παίκτη σας να καλύψει συγκεκριμένη πλευρά του γηπέδου. Ακόμη πλέον δίνετε συνολικές οδηγίες τακτικής στην άμυνα, όπως π.χ. το να πιέζουν μετά από χάσιμο κατοχής, συνεχόμενη πίεση παντού, το να τραβιούνται πίσω, ισορροπημένη άμυνα ή πίεση στις δύσκολες καταστάσεις.

Σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού, οι συμπαίκτες σας έχουν τρίγωνα στο minimap για να τους εντοπίζετε πιο εύκολα, ενώ η EA θα μας επιτρέψει μέσω του Dynamic Tactics να αποθηκεύουμε διάφορα Game Plans (τακτικές) και να τα καλούμε ανά πάσα στιγμή μέσα στον αγώνα, κάτι που θα γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, θα μπορείτε να πείτε στους συμπαίκτες σας (όπως για παράδειγμα στους ακραίους μπακ) τι κούρσες θα κάνουν όταν επιτίθενται ή τι overlap θα κάνουν με τα εξτρέμ σας και όλα αυτά απλά από τα Player Instructions. Επίσης, θα μπορείτε να δώσετε οδηγίες για το πόσοι παίκτες θα πηγαίνουν στις στημένες φάσεις και πόσοι θα κάνουν κούρσες γενικότερα.

Με το νέο σύστημα Active touch θα έχετε καλύτερα κοντρόλ της μπάλας με διάφορα μέλη του σώματος, ενώ υπάρχει και δυνατότητα προσποίησης πριν λάβετε την μπάλα. Δηλαδή να προσποιηθείτε ότι θα πάτε προς τα αριστερά, αλλά να λάβετε την μπάλα και να φύγετε αμέσως δεξιά. Όσο για τις διεκδικήσεις της μπάλας, φέτος λαμβάνονται υπόψη περισσότεροι παράγοντες, όπως τα στατιστικά κάθε παίκτη, αλλά και ο χρόνος αντίδρασής σας. Η EA έχει δώσει την ονομασία 50/50 Battles στο χαρακτηριστικό αυτό.

Champions League-Europa League
Οι δύο πιο γνωστές ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα υλοποιηθούν στο Fifa 19 και μαζί έρχονται και οι νέοι σχολιαστές Derek Rae και Lee Dixon, οι οποίοι προστίθενται στο ήδη πασίγνωστο ζευγάρι των Martin Tyler και Alan Smith. Επίσης θα υπάρχει και το Super Cup.

Το Champions League θα εμφανιστεί και στο The Journey του Ultimate Team, αλλά και στο Career mode, ενώ θα υπάρχει και ξεχωριστό Champions League mode, είτε με πραγματικές κληρώσεις, είτε με τυχαίες ή ακόμα και με τις ομάδες που επιθυμείτε.

Για αρχάριους
Η EA Sports θα κάνει φέτος άνοιγμα και προς τους casual παίκτες, καθώς στο χειρισμό προστέθηκε το λεγόμενο "One-button mode" με το οποίο μπορείτε να παίξετε Fifa με ένα κουμπί.

Οι εκδόσεις
Το FIFA 19 θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch. Όπως μάθαμε θα υπάρξουν τρεις εκδόσεις. Η απλή, η FIFA Ultimate Edition και η Champions Edition. Όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι της EA θα μπορέσετε να το παίξετε τρεις ημέρες νωρίτερα, να λάβετε μέχρι 40 Jumbo Premium Gold Fifa Ultimate Team packs, να διαλέξετε παίκτη από το UEFA Champions League (rating 80-83), τους Cristiano Ronaldo και Neymar δανεικούς για επτά ματς και κάποιες ειδικές εμφανίσεις Special Edition. Οι Ronaldo και Neymar θα φιγουράρουν στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, με εξαίρεση την απλή έκδοση που θα έχει τον Ronaldo μόνο του.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Fifa 19 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Το FIFA 19 θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, Switch, PS3 και Xbox 360.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Tas13 (Level 14) 14/06/2018 00:39
Ωραίο preview αλλά καλά ακόμα πιο casual πάνε να το κάνουν?Εδώ έβαλαν γυναικείο πρωτάθλημα για να παίξουν και οι γυναίκες Fifa και δεν ασχολείται κανείς.Άντε να δούμε.Πάντως ελπίζω η διαιτησία να είναι καλύτερη φέτος.
#2 ginogigiki (Level 8) 30/08/2018 13:37
Σίγουρα είναι ένα καλό νέο, ΑΛΛΑ θα βελτιωνόταν πολύ το παιχίδι :
1) αν είχε περισσότερα πρωταθλήματα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ αν ΔΕΝ είχε ψεύτικα βραζιλιάνικο και χιλιανό πρωτάθλημα με ψευτικους παίκτες και
2) αν δεν είχε ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ REGENERATED ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΟΣ CAREER MODE ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠAΙΧΝΙΔΙ ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ... g>
Ήδη από την πρώτη χρονιά του Career mode έχουν χαλάσει κατά πολύ τα ρόστερ... :-x
Notification